Hur man identifierar Standard Transmission

Underhåll av fordon är en viktig del i att ta hand om din bil. Det är viktigt att du regelbundet se till att varje del av fordonet är igång ordentligt, och fixa det om det inte är. En av de saker som du som fordonsägare måste veta är vilken typ av överföring du har. Detta är viktigt att veta om du behöver byta din sändning i framtiden eftersom du kommer att behöva veta vilken typ av transmission för att köpa. Genom att identifiera din sändning, kommer du inte göra ett misstag. Instruktioner
1

Titta inuti ägarens manual för din bil och leta reda på avsnittet "Specifikationer." Överföringen typ kan anges här. Om du inte hittar bilens växellåda typ i instruktionsboken, fortsätt till steg 2.
2

Öppna förarsidans dörr på din bil och hitta en vit etikett med små bokstäver på dörrkarmen. Titta efter symbolen TR (vilket står för "överföring"). Du hittar en kod bredvid symbolen.
3

Skriv ned koden och symbolen på en bit papper.
4

Ring någon mekaniker eller auto-delar butik, eller en återförsäljare som säljer ditt märke av bil, och berätta för dem koden du kopierade från etiketten. De kommer att kunna berätta exakt vilken typ av transmission här koden står för. Skriv ner den här informationen och förvara den på ett säkert ställe. Om din sändning någonsin misslyckas, kommer du att behöva denna information för att köpa en ny.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130639.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.