Hur man bygger en stor Automotive Parts Bricka

Den genomsnittliga butiken har alla typer av feta delar kringspridda, och en pro shop skulle väl fyllas vägg-i-vägg med grungy gammal cylinderhuvuden och motorblock. Oavsett om ditt mål är att tillverka en DIY delar bricka för att bygga dina egna motorer eller andras, kan en pro-nivå delar bricka gör hela processen mycket enklare och kommer att hjälpa till att vända ut resultat som du kan vara stolt över. Brickan kan vara så enkelt eller så komplicerat som du behöver det vara, beroende på dina behov och budget. Saker du behöver
grundläggande handverktyg
Welder och förnödenheter svetsning
kapning och slipning verktyg nära Old rostfritt stål sida vid sida diskbänk
Ett par 55-gallon stålfat med toppar bort
Rostfritt stål kvadrat lager, 2-av-2-tums
Standard stål torg lager, 2-av-2-tums
1/16-inch stålplåt
Industri rostfritt gångjärn
Flätad stål bränsleledningen
Metal bränsleledning
Oljefilter flyttningssats och oljefilter
Elektrisk bränslepump betyget för metanol
Elektriska ledningar kit
Visa fler instruktioner
1

Placera din 55-gallons fat bredvid varandra, står upp sida vid sida, och tack-Weld fälgar tillsammans för att hålla trummorna från att röra sig. Skär fyra längder 2-av-2-tums fyrkant stålrör: två längder som mäter 24 inches och ytterligare två som mäter 52 inches. Skär fyra identiska bitar från den rostfria 2-av-2.
2

Kläm de två korta bitar av standard stålrör till ändarna på ditt Cylinderanordningen, och använda en lång sträcka för att få dem även med baksidan av cylinderenheten. Tack-svetsa korta bitar på plats, och sedan svetsa den 52-tums bit till tunnor och ändarna av de korta bitar. Upprepa proceduren på den andra sidan av tunnorna för att skapa en rektangulär ram runt topparna på fat.
3

Ställ dina bitar av rostfria rör ovanpå pipan frame i samma position som pipan karmstycken, och svetsa de rostfria sektionerna tillsammans för att skapa ett matchande rektangulär ram på undersidan sink. Släpp diskhon i rostfritt ram och montera ramen till botten av rostfri diskbänk, du kan behöva för att tillverka några kortare bitar av rostfritt stål för att fungera som fästen och ansluta ramen till diskbänken. Slutför svetsningen pipan ramen till fat.
4

Klipp ut en uppsättning av plana filler plåtar för att fylla luckorna mellan pipan ramen och fat, samt klyftorna mellan diskhon ram och sjunka. Ställ diskbänken /ramaggregatet ovanpå pipan /ramaggregatet och skruva en uppsättning gångjärn på vänster sida av sink. När du är klar, kommer diskbänken fungera som ett lock för fat och tippar upp för att avslöja dem. Dubbelkolla dina filler-plattan svetsar.
5

Drop diskbänken /locket tillbaka på toppen av tunnorna. Nu tillverka din fluid-cirkulationssystem. Det finns ett antal sätt att göra detta, men den grundläggande principen innebär att släppa en längd av bränsleledning ner genom diskhon avlopp och i tunnorna så att linjerna låg i en spole runt botten av tunnorna. Tillverka ett oljefilter fäste nära gångjärnet på pipan ram, och anslut matarledningar till filtret.
6

Installera en längd på fem fot lång bränsleledning på oljefiltret Line bröstvårtor och rutt det till botten-cylinderns utsida. Montera din bränslepump till botten-cylinderns utsida, Bränslepumpar är mycket bättre på att trycka vätska än att dra den, så monterar pumpen låg bidrar till att förlänga dess livslängd. Bifoga en 10-fots längd bränsleledningen till pumpen och använda en slangklämma för att hålla den på plats.
7

Anslut en 1-fots längd av stålrör i slutet av bränsleledningen. Crimp slutet av stålet bränsleledningen med en tång, vilket kommer att öka vätsketrycket lämnar linjen och gör din bricka effektivare. Anslut bränslepumpens hjälpspännings till en 12-volts strömkälla.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131643.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.