Hur man sätter in en mugghållare i en Nissan Pathfinder

Nissan Pathfinder är en sport utility vehicle . Pathfinder har varit i produktion sedan 1986 , med en ny modell varje år . Den främre konsolen för Pathfinders mellan 2005 och 2011 hade löstagbara mugghållare som gled in i konsolen . Om du tog bort och förlorade en av dessa mugghållare , kan du inte längre hålla koppar i din SUV , men ersättande mugghållare finns att köpa från Nissan . Saker du behöver
ersätter Mugghållarinsatsen
Bil våtservetter
Visa fler instruktioner
1

utplåna insidan av den främre konsolen med bil våtservetter . Ta bort all smuts , damm , mat eller utspilld drink från konsolen så att du har en ren plats att sätta mugghållare .
2

Vrid mugghållare så kroken av insatsen kommer att lägga sig över plasten separator innanför den främre konsolen . Mugghållarinsatsen har en hakad plastbit att hålla den på plats i den främre konsolen. Insidan av främre konsolen har plast separatorer för att hålla skären mugghållaren glider runt och ge dem något att hålla fast vid . Vrid insatsen så kroken vänd plast separator insidan av den främre konsolen .
3

Skjut mugghållare i främre konsolen . Tryck ner för att se till att den hakar fast på plats över plast avgränsare inuti den främre konsolen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130427.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.