Tecken på en Bad Mekanisk bränslepump

Problem med mekaniska bränslepumpar kan vara fel diagnos helt enkelt, med resultatet att en fordonsägare hamnar spenderar mer pengar än vad som annars skulle vara fallet. En del av problemet ligger med det faktum att bränslepumpen uppvisar problem som liknar de som förknippas med andra motorproblem. Strömavbrott När Cruising

Ett utmärkt indikator på att den mekaniska pumpen har problem är förlusten av motoreffekt vid motorvägsfart. Bortsett från bilen motorstopp utan förvarning, ska föraren vara också på utkik efter andra tecken på mindre än tillfredsställande resultat som kan tyda på problem med bränslepumpen. För att skydda mot feldiagnos, kan ett antal tester utföras för att testa trycket bränslepump. Dessa inkluderar en död testhuvud tryck som mäter pumpens utgående tryck och en bränsletrycksregulator test som analyserar regulatorn bränsletrycket.
Problem startar bilen


bilen sannolikt har ett problem bränslepump när det verkar att förlora makten vid uppstart men plötsligt återhämtar sig och tar av fint. I andra situationer, inte bilen helt enkelt vevar utan att starta. Enligt Garage-Pak.com, vissa bilister är oförmögna att avgöra om detta är ett problem med bränslepumpen eller bilen har slut på gas. Eftersom det finns flera andra möjligheter, är det lämpligt att ha en mekaniker kontrollera bilen.
Motorbortfall under påfrestande förhållanden

bränslepumpen måste vara kontrolleras när bilen inte fungerar tillfredsställande i påfrestande förhållanden, till exempel när man går uppför en brant backe. Dessutom är en bil som inte startar när den är varm, men svarar bra när motorn har svalnat nästan säkert att ha ett problem med bränslepumpen. För att undvika betydande reparations-och utbyteskostnader, är det lämpligt att konsultera en mekaniker vid tidigaste tecknet. Vissa bilister kanske väljer att ignorera detta problem eftersom det tenderar att vara intermittent, men slutresultatet skulle bli en enorm kostnad som annars var undvikas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129926.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.