Hur man reparerar en läckande ventil Stem

Luften inuti ett däck kommer att finna en väg ut ur sin trycksatta utrymmet något sätt det kan. Om luften inuti däcket har börjat fly från en läckande ventil skaft, kanske du har haft detta problem under längre tid än du vet. Reparera en läckande ventil skaft att stoppa långsam flykt av tryckluft som dyker upp regelbundet som en platt eller för lågt däck när du är redo att köra fordonet. Saker du behöver
Vehicle
Ordet jack
stödbenet
rörtång
Nail
Mallet
brytjärnet
Ventiltätning
Stålborste Lim
Visa fler instruktioner
1

Ställ fordonet på en plan yta och dra åt parkeringsbromsen. Med bilen fortfarande på marken, lossa klackarna på hjulet med en rörtång. Lyft fordonet från marken med en domkraft.
2

Placera en pallbock under ramen närmast hjulet och sänka bilen på ställningen med domkraft. Ta bort alla muttrarna för hand. Dra av hjulet från axeln och ta med den till ett öppet område eller arbetsbänk.
3

Släpp den trycksatta luften inuti däcket. Använd en spik för att trycka ned ventilnålen inuti ventilskaftet sträcker sig ut från kanten för att släppa ut luften inuti däcket. Placera däcket på sin sida och bryta pärla nära ventilskaftet genom att trycka ner på insidan kanten av gummibana där den möter kanten.
4

Skjut läppen av däcket från kanten av fälgen nära ventilskaftet. Nå inuti däcket och dra den skadade ventilspindeln ut med en tång. Rengör runt hålet inuti hjulet med en stålborste innan du sätter en ny spindel. Applicera ett tunt skikt av lim runt hålet inuti hjulet och runt basen av den nya ventilspindeln. Sätt in ventilspindeln i hålet och tryck fast det ordentligt. Fyll på däcket.
5

Sätt tillbaka hjulet på bilen, sätt tillbaka muttrarna med rörtång sänker då fordonet utanför stödbenet med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128456.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.