Hur man lägger in en Schumacher smart laddare i manuellt läge

Om du har ett svagt batteri blybatteri kan Schumacher laddare vara en ovärderlig tillgång för dig. Schumachers Smart Laddare kan återuppliva din döda batteriet från alla 120 volts eluttag. Den laddare har automatiserad uppladdning - de kan stängas av automatiskt när batteriet är fulladdat. Om batteriet har laddats ur helt, måste du ange din Schumacher Smart laddare till "Manuell" för att återuppliva batteriet. Instruktioner
1

Vänd på "Automatisk /Manuell" switch på din Schumacher till "Manual"-läge. När du använder din Schumacher i manuellt läge, måste du justera enhetens spänning och strömstyrka med volt /amp brytare på "Manual" sidan av laddaren.
2

Vänd på manuell volt /amp brytare till "12 Volt 2 Amp" inställningen för små batterier, som används i enheter som motorcyklar och gräsklippare. Vänd volt /amp brytare till "12 Volt 50 Amp" inställningen för marina och bilbatterier.
3

Review etiketten på batteriet för varningar eller speciella instruktioner för att ladda batteriet.
4

Anslut laddarens positiva (+) klämman till den positiva polen på batteriet. Fäst den negativa (-) klämman till den negativa polen på batteriet. Anslut din Schumacher in i ett jordat vägguttag för att börja ladda batteriet.
5

Övervaka din Schumachers laddningsindikator, eftersom dina batteriladdningarna att undvika att skada batteriet. När laddaren är i manuellt läge, det finns inga fail-boxar i stället för att stoppa Schumacher från laddningen efter batteriet är fulladdat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131417.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.