Hur jag höja en 1994 BMW 325I?

På grund av det sätt på vilket BMW designade domkraftsfästen på sina fordon, kan det vara svårt att säkert lyfta en med en domkraft, särskilt för oerfarna. Detta gäller för E36 3-serie generation bilar, vilket inkluderar 1994 325i. Oavsett om de ändrar bromsarna eller installera nya fälgar och däck, bör personer som arbetar på sin egen bil vet hur man korrekt att höja sin 3-serien. Saker du behöver
Ordet jack
pallbockar (4) katalog BMW jack pad
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet på ett plant, jämn yta. Ställ in nödbroms och sätta transmissionen i växel om den är manuell. Placera en träbit bakom hjulen för att hindra fordonet från att rulla när du lyfter den.
2

Lokalisera de förstärkta områdena under bilen på kanten nära rocker paneler för att stödja fordonet på en lyft . Bänd bort plastskydden med en platt skruvmejsel. Undertill finns ett hål och en förstärkt plåt runt hålet. Det är där stödbenet kommer att placeras.
3

Bänd bort plastskydden som döljer hålen för jack kuddar med en platt skruvmejsel. Dessa är placerade på den yttre ytan av den rocker panel, som är det område på den nedre sidan av bilen mellan fram-och bakhjulen. Installera jack pad verktyg, som finns tillgänglig på nätet (se Resurser). Detta verktyg glider in i hålen som är dolda av täcker och ger en pad för uttaget för att höja fordonet.
4

Placera golvet jack under domkraften pad efter dynan monteras i hålet i sidan av fordonet. Lyft försiktigt på sidan av BMW tills du kan glida stödbenet under förstärkta punkten under bilen. Placera en vikt tidning mellan stödbenet och BMW för att skydda den. Sänk bilen på stödbenet. Upprepa för de övriga fyra fästena.
5

Se till att bilen är ordentligt stöd på pallbockar genom att vicka den fram och tillbaka på pallbockar. Om det rör sig eller känns instabil, fungerar inte under det förrän du har det säkert upp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126191.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.