Hur man byter lampan på en 2002 Nissan Frontier

Kontrollera och ändra dina 2002 Nissan Frontier ljus är viktigt för rutinmässig säkerhetsinformation underhåll. Att köra en gräns med en utbränd strålkastare eller bakljus är inte bara farligt för dig, men för andra bilister, liksom. Byta lampor är en snabb uppgift som inte är svår att göra. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
skruvmejsel
Replacement Handskar glödlampa
eller ren trasa
Visa fler instruktioner
Byt Headlight
1

Parkera bilen och stänger sin tändningen. Leta reda på pannlampan som du behöver arbeta på genom att öppna motorhuven. På förarsidan, snäppa loss locket till luft rutan och dra ut luftfiltret. Nå i luften lådan och hitta tre bultar som ansluter luften rutan till motorn. Ta bort dessa bultar för att få luften lådan ur vägen. På passagerarsidan, kanske du kan nå baksidan av strålkastare montering. Om du inte kan ta bort batteriet genom att unbolting det, roterar moturs med hylsnyckel. Ta den negativa (svarta) batterikabeln, följt av den positiva (röda) kabeln.
2

Hitta plastpluggen på baksidan av strålkastaren. Tryck pluggen i mitten för att låsa upp den. Koppla ur kabeln efter att ha tryckt den.
3

Vrid ringen runt motsols strålkastare. Både ringen och lampan kommer att lossna.
4

dit den nya glödlampan med en trasa eller handskar för att förhindra att vidröra glaset glödlampan med dina bara händer. Oljorna på fingrarna kan orsaka att glödlampan att värma ojämnt och bränna ut. Vrid ringen medurs för att låsa lampan på plats. Du hör ett klick eller knäppa ljud när den är på plats.
5

Anslut kontakten i uttaget av den nya strålkastare. Sätt tillbaka batteriet, om du har den urkopplad. Anslut den positiva (röda) kabeln till batteriet, vrida hylsnyckel medurs, följt av den negativa (svarta) kabeln. Byt luften rutan om du ersatte förarsidan glödlampa. Kontrollera att lamporna är i funktionsdugligt skick.
Bakljus Byte
6

Öppna bakluckan av Frontier och hitta de två skruvarna på den bakre hörnet, bakom bakljuset. Avlägsna bultarna, roterar moturs med hylsnyckel. Dra montering bakljus ifrån trucken
7

. Ta bort plastskyddet på baksidan av enheten.
8

Vrid modulen bakljus moturs tills det lätt drar ut. Lås upp ledningarna.
9

Dra ut den gamla glödlampan och ersätta den med en ny glödlampa, och se till att inte direkt berör lampan. Använd handskar eller en ren trasa vid hantering för att undvika att få hudfett på glödlampan. Olja från dina händer kan orsaka att glödlampan att värma ojämnt och spricka.
10

Twist modulen medurs för att låsa den tillbaka in i aggregatet. Placera aggregatet tillbaka in lastbil. Sätt i skruvarna och dra åt dem, vrida medurs, för att säkra belysningsarrangemanget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128341.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.