Hur man programmerar en Dodge Caravan Transponder Key

Transponder nycklar är en enorm fördel för bilägarna. Genom att bädda en chip i bilens nyckel som avger en frekvens som bara bilens tändning kan känna igen, har Dodge och andra biltillverkare lagt ett extra lager av säkerhet. Dessa tangenter kan vara dyrt att ersätta, eftersom de måste programmeras av en yrkesman som är licensierad av bolaget. Vissa tillverkare tillåter gör-det-själv-programmering, och om du äger en Dodge Caravan vars VIN börjar med en 1 eller en 4, kan du programmera din nyckel med några få enkla steg. Saker du behöver
Blank Dodge Caravan transponder nyckel
Timer (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Ange din bil med din nyckel. Överväg att använda en timer eller pålitlig klocka för följande steg. Om du använder en timer, program det i 10 minuter och 30 sekunder.
2

Sätt Dodge Caravan nyckeln och vrid den till "On" läge. Starta din timer.
3

Vrid tillbaka nyckeln till "Off" när tiden gått ut. Detta måste ske inom 45 sekunder från timern går ut. Om du använder en timer, programmera om den i ytterligare 10 minuter och 30 sekunder.
4

Starta timern igen och vrid nyckeln till "On" läge. När nedräkningen är klar, vrid nyckeln till "Off" inom 45 sekunder av den tid som förflyter.
5

Upprepa steg 3 och 4 igen. Den totala tid du kommer att spendera i denna process kommer cirka 31 minuter, 30 sekunder. Vrid nyckeln för att starta bilen.
6

Program några extra tangenter genom att sätta en programmerad nyckel i tändningslåset och vrida det till "On" position i fem sekunder. Returnera den till "Off" och ta bort den från tändningen. Placera ytterligare tomma nyckeln i tändningslåset och vrid den till "på" positionerna för fem sekunder, och sedan till "Off". Vänd det en gång till "On" läge och det kommer att programmeras för att starta bilen. Addera Om Din nyckel inte programmerar
7

Kontakta en pålitlig bil låssmed. Detta görs bäst genom en professionell organisation som Associated Låssmeder av Amerika.
8

Ta nyckeln till fordonsindustrin låssmed. Tänk på att det ofta finns en betydande rabatt för varje extra nyckel du vill ha programmerat efter den första nyckeln. Detta är vanligtvis inte fallet med återförsäljaravtalet.
9

Testa din nyckel i din tändning. Om det inte fungerar, då nyckeln måste omprogrammeras. En bil låssmed borde göra detta gratis tills du har rätt kodning för din nyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127712.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.