Bränsleinsprutning Rengöring

Som namnet antyder, bränslespridare ger bränsle till ett fordon genom att injicera uppmätta mängder bränsle och luft in i varje cylinder. Med tiden blir bränsleinsprutningsdon igensatt av skräp och slam-liknande bygga upp ett resultat av normal motordrift. Igensatt injektorer orsakar motorns prestanda och bränsleeffektivitet att förnedra, och kan orsaka skada genom att skapa en misständning i en eller flera cylindrar. Rengöring bilens insprutningssystem bör vara en del av den rutinmässiga underhållet. Insprutare Cleaner

Det enklaste sättet att rengöra ditt system bränsleinsprutning är att lägga ett bränsle injektor renare, tillgängligt under en rad olika varumärken som finns i MINIATYRFORMAT flaskor inom fordonsindustrin delen av någon affär.

Häll innehållet i flaskan av bränsle injektor renare till en nästan tom bensintanken. Omedelbart fylla tanken med bensin, vilket gör att bränslet injektor renare att blanda in din bränsletillförseln. Detta kommer att fördela små mängder till spridarna när motorn går, så småningom rengöra dem.

Som regel bör bränsle injektor renare användas varje 3000 miles eller tidsinställda med dina regelbundna oljebyten.

Bränsle Rengöringsmedel

Många tankställen erbjuder att inkludera särskilda tvätt-och rengöringsmedel med ditt bränsle för några extra cent per gallon. Dessa rengöringsmedel rengöra insidan av motorn i allmänhet, och bränsleinsprutning och cylindrar bränning specifikt. Avlägsnandet av sopor och kol bygga upp från dessa områden kommer att förbättra prestandan och förlänga livslängden på din motor. Som regel

, tillsätt tvättmedel vid halvvägs mellan dina ordinarie bränsle injektor renare cykler. Detta kan bidra till att ge dessa cykler en boost och hjälper till att hålla din motor i trim tills nästa injektor rengöring.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124801.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.