Var finns en 2002 Blazer bränslefilter?

Bränslesystemet på en 2002 Chevrolet Blazer levereras med en in-line bränslefiltret. Bränslefiltret är en viktig komponent i bränslesystemet. Regelbundet underhåll på bränslefiltret är nödvändigt för att hålla bilen i gott skick. Funktion

bränslesystemet ansvarar främst för att få gas från bränsletanken till motorn på din bil. Som gas pumpas från bränsletanken till motorn, fångar bränslefiltret smutspartiklar att förhindra att motorn blir igensatt med föroreningar.
Plats

bränslefiltret på en 2002 Chevrolet Blazer är monterad på bränsleledningen under fordonet. För att nå filtret, krypa under bilen från förarsidan. Titta under lastbilen område bara till förarsidan av bränsletanken.
Identification

Du kan identifiera bränslefiltret som en svart eller silver cylindrisk behållare omkring tre inches i diameter. Filtret är fäst vid bränsleledningen i båda ändar. Identifiera bränsleledningen som en svart slang som går från bränsletanken till bränslefiltret och vidare till motorn.
Frågor

Över kontinuerlig användning, bränslefiltret kan bli igensatta med för mycket smuts, vilket begränsar mängden gas som skickas till motorn. Denna minskning av gas kan orsaka din motor inte fungerar. Symtom på en felaktig filter inkluderar motorn inte startar, en minskning i gas körsträcka, baktändning och minskad motorprestanda.
Underhåll

Du bör kontrollera bränslefiltret på din fordon ofta för överdriven nedsmutsning, rost och hål. Du bör också byta ut bränslefiltret var 25.000 miles oavsett hur intakt filtret ser ut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127231.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.