Hur att öka effekten på en 6.5L Diesel

GM 6,5 liters diesel är en V - 8 motor som ursprungligen var avsedd som en lätt - lastbil motor . Det infördes 1982 och ersatte 6,2 - liters version . Motorn var inte byggd för att vara en högpresterande motor men mer av en arbetshäst som gav hygglig bränsle körsträcka . Du kan räkna med att få mellan 13 och 17 miles per gallon från det . Men det finns några saker som du kan göra för att göra denna arbetshäst prestera bättre . Instruktioner
en

Ändra den anpassade luftfiltret till en som gör att mer luft att strömma genom motorn. Du kan köpa högpresterande luftfilter antingen online eller på din bilverkstad .
2

Byt fabriken avgaserna med ett högt flöde ljuddämparen systemet så att luft strömmar ut från motorn snabbare . Kylaren som du kan hålla motorn , desto bättre kommer det att prestera .
3

Byt ut vanliga tändstift med högpresterande och kära . Ju längre avståndet mellan gnistor , desto mindre effektiv din tändsystemet , är och detta kommer att orsaka stress på motorn varje gång som du eld upp . Du bör byta tändstift som en självklarhet minst en gång om året .
4

Byt olja i motorn med en högpresterande en . Titta på din bilverkstäder butik eller på nätet för en utformad för att öka kraften i din motor . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128947.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.