Hur man byter en kabelstyrrullen På en Dodge

Den kabelstyrrullen på en Dodge motor är den minsta remskivan på motorn. Dess uppgift är att styra drivremmen runt framsidan av motorn och låt den vara ansluten till resten av remskivorna. Det kommer att finnas en stor mutter i mitten av remskivan som håller fast den till motorn. Du måste veta vilken riktning kabelstyrrullen vänder eftersom muttern måste vridas i motsatt riktning. Saker du behöver
Wrench
Mutterdragare
Socket
Luftkompressor
Replacement kabelstyrrullen
Visa fler instruktioner
1

Öppna huva och anslut skiftnyckel trissan s muttern med metall stag monteras på ovansidan av det: det är spännaren. Vrid muttern tills drivremmen lossnar. Dra remmen från motorns remskivor.
2

Anslut en sockel till mutterdragare. Anslut mutterdragare till kompressor. Starta kompressorn och låta den laddas i 10 minuter. Addera 3

Placera sockeln över muttern i mitten av spännhjulet och håll hjulet med andra handen. Vrid muttern i motsatt riktning att remskivan vänder med mutterdragare. Dra hårt på remskivan och vicka den tills remskivan kommer ut av motorn.
4

Placera den nya löphjulet på motorn. Tryck hårt på remskivan tills det är hela vägen in i motorn. Placera muttern på bulten i mitten av remskivan. Placera sockeln över muttern och använda mutterdragaren att dra åt muttern.
5

tillbaka drivremmen på motorn remskivor enligt diagrammet på motorn. Spänn remmen med skiftnyckel för att skruva fast muttern i mitten av spännaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127056.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.