Dodge Stratus Tail Light Repair

Reparera en baklykta på din Dodge Stratus kan vara att ändra en glödlampa eller byta ut hela enheten bakljuset. Skador på utrustningen kan ge vitt ljus för att lysa, blända förare bakom dig. Om lampan inte fungerar, kommer förarna sannolikt inte vet när du stoppar eller vänder, vilket ökar chanserna för en olycka. Lökarna är tillgängliga från alla Biltema men svansen lätt montering måste komma från en återförsäljare. Instruktioner
1

Öppna bakluckan på din status och lokalisera öppningen på vänster eller höger sida av truckens öppningen. Leta reda på kontakten ledningsnätet på svansen lätt montering, skjut den röda låstungan tillbaka och dra kontaktdonet av monteringsbandet.
2

Ta bort de tre vingmuttrar från svansen lätt montering, dra sedan enheten ur den bakre delen av bilen omkring sex inches. Leta reda på kontakten kabelstammen på baksidan av svansen glödlampssockeln, släpp låstungan och lossa kontakten från lamphållaren.
3

tag i lamphållaren och tur är moturs, dra den rakt ut ur aggregatet. Ta bort lampan från sockeln och ersätta den med en ny lampa. Sätt in lamphållaren i den bakre delen av svansen lätt montering och vrid den medurs för att låsa den på plats. Om aggregatet ska bytas och inte glödlampan, flytta lampan och sockeln från den gamla enheten till den nya, sedan fortsätta.
4

Installera kontakten kabelstammen på baksidan av bakljuset lamphållaren, sedan rikta in monteringstapparna på montering med hålen i kroppen. Skjut in enheten i läge och installera de tre vingmuttrar på stiften. Dra åt dem med fingrarna tills monteringen är säker.
5

Montera kontakten ledningsnätet till den bakre delen av svansen lätt montering, skjuta in den tills låsfliken ingriper. Testa ljuset genom att vrida dem eller trampa på bromspedalen. Stäng bakluckan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126588.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.