Hur du ändrar en bromspedal Switch

Om bromspedalen omkopplaren på din bil inte fungerar, kommer du fortfarande att ha bromsar men det blir inga bromsljus, så förare som ligger bakom du inte vet att du bromsar. Det, i sin tur, kan orsaka en potentiellt farlig situation. Den sitter normalt bakom bromspedalen och är enkel att byta ut på de flesta bilar och lastbilar. Saker du behöver
Skruvmejsel (platt huvud och Phillips) katalog Open-ended skiftnycklar
New bromskontakt
Visa fler instruktioner
1

Hitta bromsen pedal var den är placerad i foten väl under ratten. Bromspedalen är i mitten mellan gasen till höger och kopplingen till vänster. Bromspedalen switch själv kommer i allmänhet att ligga bakom bromspedalen spaken, monterad på en konsol.
2

Avlägsna fotutrymmet trim som är i vägen för bromspedalen och spak. Den trim kommer att hållas med trim skruvar eller någon typ av klipp. Ofta behöver trim ligger precis under ratten tas bort. Det kan finnas andra trim som behöver tas bort också. Addera 3

Koppla loss kablarna som är fastsatta på bromspedalen switch, dra ut dem försiktigt för att undvika att skada dem. Du kan behöva trycka på bromspedalen mot golvet för att ge tillräckligt tillträde för att nå ledningsnätet som går till växeln.
4

Ta växeln genom avskruvning den med en öppen nyckel i rätt storlek om det är en skruv-in-typ av broms switch. Vissa växlar snäpps enkelt på plats. Konsultera en verkstadshandbok för ditt märke och modell eller noga inspektera brytaren för att avgöra hur den är fäst bromspedalen spaken.
5

Installera den nya bromsomkopplaren genom att trä den på plats eller fästa den tillbaka i fästet. Installera kabelnätet i bromsledningen switch. Sätt tillbaka någon av trim som togs bort för att komma åt bromsomkopplaren. Se den nya brytaren fungerar korrekt genom att trycka på bromsen medan en assistent står bakom bilen för att se om bromsljusen tänds.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126471.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.