Hur kan man förbättra gas körsträcka på en V6 Mustang

Även om Ford Mustang är känd mer för sina vassa design och motorstyrka än att vara bränslesnåla, kan du förbättra sin körsträcka med förnuftiga körvanor och korrekt underhåll. En Mustang med en V6-motor blir redan bättre körsträcka än en Mustang med en V8, men nya och förbättrade bildelar kan också drastiskt förbättra gas körsträcka på en V6. Saker du behöver
Motorolja
Avgassystem
Luftfilter
Tändsystem
Däck
GPS-system
Visa fler instruktioner
1

Byt olja varje 3000 miles. Gammal olja eller för lite olja minskar verkningsgraden hos en motor. När en motor inte är igång med maximal effektivitet, blir det mindre gas körsträcka.
2

Uppgradera avgassystemet på din V6 Mustang. Många Mustangs utrustad med en V6 kommer med en enda avgasrör. Genom att lägga ett dubbelt avgassystem, kommer avgasflödet bli bättre och gas körsträcka kommer att öka. Uppgraderade avgassystem har också bredare och rakare rör. Dessa förbättrar också avgasflödet.
3

Installera en uppgraderad luftfilter i din V6 Mustang. En motor kräver syre för att köra och gamla luftfilter tenderar att bli igensatta snabbare än de nya och förbättrade sådana. De nya kosta ungefär dubbelt så mycket, men de också bli igensatta mindre snabbt och varar mycket längre. En förbättrad luftfilter förbättrar gas körsträcka.
4

Ta bort alla installerade produkter som är utformade för att göra dina V6 Mustang gå fortare. Dessa poster inkluderar spjällhuset distanser och turbo kit.
5

Installera en eftermarknad elektriskt tändsystem. Äldre Mustangs kom med system som inte var så effektiv som nyare system. En kvalitet uppgraderat elektriskt tändsystem förbättrar effektiviteten i motorn, vilket ökar gas körsträcka.
6

Köp nya däck som ökar gas körsträcka. Däck med radiella mönster minskar rullmotståndet. Ju mindre motstånd, desto mer kommer din körsträcka kommer att förbättras.
7

Förbättra dina körvanor. Lyda hastighetsgränserna och inte rev motorn i din Mustang. Undvik plötsliga starter och stopp. Accelerera innan du kommer till en kulle, i motsats till när du går upp det. Kombinera dina ärenden så att du kör mindre. Använd ett GPS-system så att du inte går vilse.
8

Använd bara luftkonditioneringen när det behövs.
9

Lägre luftmotstånd på din Mustang. Stäng fönstren när man kör på motorvägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126158.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.