Min 2003 Pontiac Grand Prix startar inte

Det finns ett antal faktorer att ta hänsyn till när man försöker felsöka 2003 Pontiac Grand Prix som när den inte startar. Problem kan vara allt från en dålig starter till en dåligt fungerande bränslepump, beroende på Grand Prix: s beteende när du försöker starta bilen. Ta ett systematiskt tillvägagångssätt när man försöker diagnostisera varför Grand Prix inte startar. Saker du behöver
2003 Pontiac Grand Prix Repair Guide
startkablar
Spark Tester
Visa fler instruktioner
motorn inte Crank
1

Hoppa starta fordonet och låt motorn gå i flera minuter i ett försök att ladda batteriet, eftersom det är sannolikt död.
2

Ta bort startkablarna från både fordon och stänga av motorn på Grand Prix.
3

försök starta Grand Prix utan hoppar det. Om det kan vara hoppa igång, men inte startar när motorn stängs av, är batteriet troligen defekt och måste bytas ut.
Motor Vevar men startar inte

4

Kontrollera bränslenivån. Den vanligaste orsaken till att motorn kommer vev, men inte starta, beror på Grand Prix är slut på gas.
5

Test tändstiften med en gnista testare om du tycker att bensintanken har tillräckligt med bränsle men motorn ändå inte kommer vev.
6

Vrid nyckeln till "On" läge, men försök inte att starta motorn. Lyssna efter bränslepumpen att driva upp och börja bygga tryck. Om du inte kan höra detta när du slår bilen på, kan bränslepumpen vara dåligt. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127639.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.