Hur man palla upp en Chevy Astro Van

När det blir dags att göra nästan vad som helst till din Chevrolet Astro van, du måste palla upp bilen. Oavsett om det är att byta olja, däck, en kulled eller en chock, få din van i luften ibland behöver göras ofta. Även om det verkar som om det skulle vara allmänt känt, hur du Jack ordentligt upp din Astro utan att skada bilen - eller dig själv - i processen? Om du vet var och hur man lyfter, kan du få detta gjort själv med inga bekymmer alls. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
Chevy Astro
Visa fler instruktioner
1

fastställer i framför fordonet och leta motorn tvärbalk. Astro van har en hjälpram som stöder den främre hjulupphängningen och motorn, och motorn hålls av en stor, tjock tvärbalk som går tvärs över fordonets bredd. Detta är den bästa punkten för att placera domkraften för att lyfta bilen.
2

Skjut domkraften under fordonet och positionen huvudet av domkraften under mitten av tvärbalken. Vrid sedan jack handtaget åt höger för att dra domkraften och pumpa handtaget tills jack huvudet kontakt mitten av tvärbalken.
3

Stå upp framför van, sedan pumpa handtaget tills Astro är på höjden du vill att det ska vara. Placera domkraften står precis bakom främre hjulupphängningen och lyft den justerbara änden av uttaget att röra ramen eller komma mycket nära.
4

Turn uttaget handtaget till vänster bara något att sakta sänka fordonet på läktaren. När uttaget har komprimerat hela vägen, kommer den främre delen av fordonet vara på läktaren.
5

Skjut domkraften under bakre delen av fordonet och centrera den på mitten av bakaxeln. Detta är den stora, runda objekt i mitten, typiskt kallas "pumpa". Vrid jack handtaget åt höger för att dra domkraften och pumpa handtaget tills jack huvudet kontakt mitten av pumpan.
6

Stå upp och pumpa handtaget för domkraften för att lyfta fordonet . När fordonet är placerad där du behöver det vara, står slide jack under axeln och lyft justerbart stativ till den punkt där de kontaktar axeln.
7

Vrid jack handtaget åt vänster för att sänka bilen på domkraften. När uttaget har komprimerat hela vägen, är bilen officiellt på läktarna och kapade upp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125206.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.