Hur du ändrar allergen filter i en 2005 Honda Pilot

Den 2005 Honda Pilot åtföljs av ett allergen filter i kabinen på fordonet. Denna funktion filtrerar bort skadligt damm och allergener som strömmar från utsidan av fordonet till insidan genom kabinen luftsystemet. Luftfiltret är åtkomlig från passagerarsätet i 2005 Honda Pilot och kan ändras i en kort tid. Ett smutsigt allergen filter kan skada de åkande i bilen som lider av problem med allergier. Saker du behöver
ersätter allergen filter
Skruvmejsel
Dammsugare
Visa fler instruktioner
1

Öppna handskfacket på passagerarsidan av 2005 Honda Pilot. Ta bort eventuella föremål som kan falla eller glida ut om handskfacket skulle bli orienterade vertikalt.
2

Lokalisera de två skruvarna på den övre insidan av handskfacket. Skruva dem, dra facket försiktigt från sin plats i instrumentbrädan och släpp, låta handskfacket hänga fritt. Detta kommer att ge dig tillgång till stugan allergen filter.
3

Lokalisera allergen filter genom att placera rektangulära huset på inre utrymmet gång ockuperat av handskfacket. Avlägsna höljet genom att försiktigt dra det. Placera handen på allergen filter, och dra ut den från clipsen som håller den på plats.
4

Rengör allergen filterhuset med hjälp av en dammsugare. Ta bort allt damm och partiklar från området.
5

Installera den nya allergen filter genom att skjuta det på plats, se till att den hålls på plats av klippen. Placera allergen filterhuset tillbaka över filtret och tryck tills du hör ett klick. Placera handskfacket tillbaka in i utrymmet det en gång ockuperade i instrumentbrädan och installera skruvarna som håller den på plats.
6

Byt ut objekten i handskfacket. Testa luftsystemet för att se om din luftkvaliteten förbättras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128442.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.