Hur ta isär en Trailer Jack

Trailer uttag finns särskilda uttag som monteras bort i slutet av släpvagnar. Trailern jack manövreras med hjälp av en veva handtag. När handtaget vevas stiger i slutet av trailern tills dragkroken är lika i höjd med kulan på din lastbil eller SUV. Om du någonsin behöver lagra din trailer jack borta i trånga utrymmen, kan det vara nödvändigt för dig att veta hur man ska ta isär det. Saker du behöver
Wrench in
Visa fler instruktioner
1

rensa din trailer för eventuella dragna fordon såsom en båt eller trädgårdstraktor. Haka din släpvagn om det är fäst på baksidan av en lastbil eller SUV.
2

Unbolt bultarna som håller ditt uttag till släpet. Du kan behöva använda en spray smörjmedel om muttrarna är åtdragna. När bultarna lossas dra jack ifrån släpvagnen.
3

Lägg din jack platt på en arbetsbänk och avsluta ta bort montering stånganordningen. Det finns fyra bultar på baksidan av monteringen bar plattan. Skruvarna måste tas bort med en öppen nyckel eftersom utrymmet mellan bultarna är inte stort nog för dig att passa både en Ratchet och uttag huvudet.
4

Lossa bulten på slutet av handtaget veven. Denna bult håller handtaget veven på plats på din trailer jack.
5

bort bulten som håller länkhjulet på plats på din jack. Denna skruv kan tas bort också tas bort med en skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129550.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.