Hur man kan eliminera Dimma från ett bilfönster

När du hoppar in i bilen en kall vinterdag och ge sig ut på den öppna vägen , kanske du märker att dimma omedelbart bygger upp dina fönster och vindruta . Dimma är ett allvarligt säkerhetsproblem , eftersom det begränsar din förmåga att se vägen och gör att navigera i allmänhet ganska svårt . Om du upptäcker att din Windows dimma upp och du är inte säker på vad jag ska göra , det finns flera enkla sätt att ta bort dimman och återställa sikten på vindrutan . Instruktioner
1

Stäng av bilens funktion för återcirkulation . Det återvinner luften i kabinen och kan göra bilen värmas upp snabbare , men ökar också luftfuktigheten och bidrar till dimma inne i kabinen .
2

Slå på klimatanläggningen . Du kan naturligtvis lust att slå på aggregatet , men varm luft endast bidrar till dimman problemet . Kör klimatanläggningen tills bilen är sval och torr , sedan byta till värmaren . Addera 3

Välj vindrutan vent på klimatanläggningen inställningar ratten . Kör varm luft genom denna ventil , men ge vindrutan tid att värma upp innan dimman försvinner .
4

Roll ner dina fönster . Att låta luften inne att utjämna med luften utanför är en av de snabbaste sätten att ta bort fönster dimma i en knipa , men det kommer naturligtvis att göra en frostig åktur .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131987.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.