2000 Dodge Caravan felsökning

Basen trimpaket av 2000 Dodge Caravan kom utrustad med en 2,4-liters, fyrcylindrig motor. Det ingår också standard funktioner såsom en mittkonsol, förare och passagerare krockkuddar fram, en tre-växlad automatisk växellåda, bromsar makt, 14-tums hjul, servostyrning, trasa sittplatser, en bakrutetorkare, intermittent vindrutetorkare och en kassett-ljud systemet. Ett sätt att felsöka ett problem med din husvagn är genom att undersöka uppgifter tillverkaren återkallande och kontroll för att se om det matchar det problem du har med van. Instruktioner
1

Kontrollera mottagaren skumt på baksidan av din husvagn, om du har installerat och det ser ut som den är sprucken eller vriden på något sätt. Den skumt kan vara en eftermarknad del som är tillverkad av Curt Manufacturing som kan spricka, brytas eller böjas vid den plats där huvuddelen av skumt möter bandet skumt ljuddämparen när den lastas med maximalt betyg. Om dragkroken sönder, kan den utrustning du bogserar lossna från van och orsaka en allvarlig olycka. Du bör byta skumt med en ny.
2

Titta på vagnens bränslepumpen, om van har en kontinuerlig förlust av makt eller motorn stannar konsekvent när du kör. Pumpen kan vara en del som är tillverkad av Airtex som är felaktig. Silikon material som används vid tillverkning av klaffventilen av bränslepumpen byggdes inte enligt Dodge specifikationer. Denna tillsyn kan klaffventilen att svälla för mycket och begränsa flödet av bränsle till bränslepumpen modulen, vilket orsakar en förlust av makt eller bås i vagnens motor. Byt defekt bränslepump med en ny pump för att lösa detta problem.
3

Undersök bromshuvudcylindern hydraulcylinder om du ser bromsvätska läcker under husvagnen. Den inre tätningen av hydraulcylindern kan förlora flexibilitet och låta bromsvätska läcka när delen utsätts för mycket låga temperaturer för en enhetlig tid. Om bromssystemet förlorar för mycket bromsvätska, kommer bromsledningen trycket minska och det kommer att ta ett större avstånd att ta din husvagn till ett stopp. Ändra befälhavaren hydraulcylinder för att undvika denna risk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131270.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.