Hur att behålla makten Nivåer Steering Fluid i en Jeep Grand Cherokee

Jeep Grand Cherokee kom ut på marknaden 1993 och har sedan dess genomgått flera modeller med uppgraderingar till interiören och motorn. Hem underhåll och kontroller vätska är lätt att göra på din Jeep Grand Cherokee oavsett vilken modell det är, men det viktiga att veta är att för 1999 och 2004 generation en specifik styrservoolja krävs för att fylla på. Saker du behöver
Styrservoolja
Visa fler instruktioner
1

kontrollera vätskenivån servostyrning i din Jeep Grand Cherokee med intervaller på 7.500 miles. Du kan också kolla andra vätskenivåer samtidigt, inklusive kylvätska, bromsvätska och transmissionsolja.
2

Kontrollera att ditt fordon är parkerat på en plan yta, och vänta tills motorn svalna innan du kontrollerar alla dina vätskenivåer, inklusive styrservoolja, eftersom varm vätska läser på olika nivåer än kall vätska.
3

Leta behållaren servostyrning i power-styrsystemet i maskinavdelningen. Behållaren ska vara tydligt märkta, så är vätskenivån markeringarna på behållaren. Kontrollera att vätskenivån är högre än den låga nivån märket och tillsätt vätska om det behövs.
4

Refill din styrservoolja med enbart Jeep-godkända vätskor servostyrning. För 1999-2004 generation, måste du använda endast MS5931 vätska servostyrning, tillgänglig från Mopar. Standard ATF +4 styrservoolja accepteras inte av din Jeep Grand Cherokee fordon. Inspektera andra delar i servostyrningen, inklusive servopump och slangar och kopplingar för att se till att det
5

inga läckor i systemet. Om du ser slitna eller trasiga slangar eller klämmor, byt ut dem omedelbart.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124255.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.