Hur man rengör insugningsrör på en '98 Acura CL

Förbränning av fossila bränslen i 1998 Acura CL driver dig från punkt A till punkt B, men så småningom kommer att orsaka din bil att bryta ner någonstans i mitten . Uppbyggnaden av kol och annat skräp i din insugningsröret så småningom kommer att stänga av motorn, vilket kan göra att bryta ner och kosta hundratals, om inte tusentals dollar. Rengöring ut grenröret, dock tar inte mycket och är ganska underhållande, för branden älskare i dig. Saker du behöver
tryckluftspruta
gasolbrännare
Bucket
Vatten
Visa fler instruktioner
1

Ställ insugningsröret på en cement ytan utanför. Fördelaren består av flera cirkulära kamrar och när man tittar på det finns ringar av kol bygga upp på insidan.
2

Lägg ut en tryckluftspruta nära den första öppna kammaren och dra ner avtryckaren . Luften börjar strömma genom kammaren men faktiskt inte rensa ut det.
3

Tänd gasolbrännare och håll den nära tryckluftspruta. Var särskilt försiktig för att hålla händerna borta från att vara direkt framför de öppna kamrarna och skyddshandskar. Luften pressar lågan genom öppningarna och antänder en eld, som skjuter ut de motsatta öppningarna. Detta är den kol och andra gunk bränna bort. Ju större bygga upp ytterligare flamman når.
4

Stäng av gasolbrännare när utvisas lågan stannar eftersom det innebär det inre av insugningsröret av 1998 Acura CL är nu ren.

5

Dunk fördelaren i hink med vatten så att bränna resten kan tvätta bort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131348.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.