Svenska Bil >> bilentusiaster >> Veteranbilar >> Content

Auto Restoration Skolor

Amerikanerna älskar sina bilar. Många människor har goda minnen av bilarna i deras barndom, oavsett om de är eleganta bilar av 40-talet och 50-talet, eller de muskelbilar från 60, 70 och 80-talen. Med ökat intresse för fordonsindustrin restaurering, vissa högskolor erbjuder utbildning i den teknik du behöver för att starta en framgångsrik karriär inom detta område. McPherson College | Boka

McPherson är den enda högskolan i landet att erbjuda en fyraårig kandidatexamen i auto restaurering. Många bilentusiaster gillar detta program, inklusive bil-samlare Jay Leno, som från och med juli 2010 är en medlem av programmets nationella Advisory Board. Studenter tjänar en examen i fordonsindustrin restaurering teknik kan stora i ett av fem områden, inklusive historiska auto-teknik, auto restaurering management, kommunikation auto, auto restaurering design och automatisk återställning teknik.

McPherson College

Institutionen för Restoration Technology

1600 E. Euclid

McPherson, KS 67460

800-365-7402

mcpherson.edu

Central Carolina Community College | Boka

Central Carolina Community College erbjuder ett certifikat och ett diplom i fordonsindustrin restaurering. Båda programmen kräver tre terminers studier genomförda i en höst, vår och sommar, så att eleverna kan avlägga examen på ett år. Kurser belyser ämnen såsom bilklädsel, trä och metall restaurering, chassi och tågen kör och tillämpad matematik.

Central Carolina Community College |

Lee Campus

1105 Kelly Drive

Sanford, NC 27330

919-718-7303

cccc.edu
Ohio Technical College | Boka < p> Ohio Technical College erbjuder ett intyg program i klassisk bil restaurering. Den 72-veckors program lär ut grunderna i klassisk bil restaurering från skador reparation målning till slutmontering och testning. Eleverna får praktisk utbildning på avdelningens inhemska klassiker, bland annat en '57 Chevy, en '72 Dodge Challenger och en '68 Mercury Cougar. Programmet betonar också att integrera traditionella metoder för bil restaurering med moderna tekniska lösningar.

Ohio Technical College |

1374 E. 51st St

Cleveland, OH 44103
< p> 216-881-1700

ohiotechnicalcollege.com

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/vintage-cars/93673.html

Previous:
Next:

Veteranbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.