Svenska Bil >> bilentusiaster >> Veteranbilar >> Content

Hur man bygger Antik Ford bilar och lastbilar

Bygga om en antik Ford bil eller lastbil är en svår och tidskrävande uppgift för nybörjare mekaniker. Den goda nyheten är att mekaniska delar är lätt tillgängliga för många sena pre-kriget och de flesta efterkrigstidens Ford-modeller. Original kroppsdelar för många äldre antika Fords är extremt svår att hitta, men eftermarknaden tillverkade delar fungerar som utmärkta ersättare. Model T och Model A klubbar har bra delar nätverk och ofta har klubbmedlemmarna utsetts att ge återuppbygga råd till Ford ägare. Saker du behöver Begagnad Ford verkstadshandbok
Engine hissa
Four floor jack
hydraulisk domkraft
Automotive verktyg
Visa fler instruktioner
1

Planera en strategi för hur man ska ta itu med återuppbyggnaden jobbet. Ombyggnad en antik Ford bil eller lastbil betyder inte en fullständig återställning. Restaurering bland gamla bil samlare innebär en mark-up restaurering av ett fordon till de ursprungliga fabriksinställningarna. Anpassning tillåter ägaren att lägga till icke-fabriken tillbehör som kromade fälgar, breda däck och en icke-Ford högpresterande motor till någon Ford fordon. Ford ägare kan definiera vad de anser lämplig ombyggnad genom att utföra så mycket eller så lite arbete som är nödvändigt för att hålla bilen eller lastbilen kör.
2

Köp en Ford verkstadshandbok för året, gör och modell av Ford. Det är din bibel genom ombyggnaden processen. Canvass Ford delar, onlinebutiker delar webbplatser och antika och vintage Ford klubbar för att avgöra om alla delar finns tillgängliga för projektet.
3

Tänk att en bra ombyggnad projektet ingår en motor, transmission, fjädring och broms översyn. Bygg om din Ford genom att hålla kroppen på ramen. Ta lasten rutan om du bygga en Ford pickup, enligt Modeltcentral.com.
4

Använd en motorlyft att ta bort motorn. Använd en hydraulisk domkraft för att höja fordonet och placera den på fyra golv uttag. Ta bort transmissionskåpan och fjädring med dina fordonsindustrin verktyg. Ta bort hjulen. Ta bromstrumman och bromsbelägg. Skicka motorn och transmissionen till en butik som specialiserat sig på vintage Fords om du inte väljer att göra din egen översyn. Skicka bromstrumman för svarvning (slipning) till en leverantör. Köp nya bromsbelägg. Avlägsna och byt kablaget.
5

bort alla trim, inklusive beltline, galler, namnskylt och logotyper från fordonet. Skicka dem till en leverantör för nicasiling. Skicka lasten rutan om du arbetar på en pickup för sandblästring och förberedelser för den slutliga färgen jobbet.
6

Starta ominstallation när dina delar återvänder från leverantörer. Återinstallera motorn med motorlyft. Använd dina verktyg, ominstallera överföring och fjädring. Installera bromsbelägg och trummor. Ominstallera allt trim.
7

Strip insidan av sin headliner, sittplatser klädsel och inre dörrpanelerna. När fordonet är igång igen, kör det till en bilinredning butik för ny klädsel och ytbehandling.
8

Måla fordonet. Det är redo för en enhet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/vintage-cars/93672.html

Previous:
Next:

Veteranbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.