Svenska Bil >> bilentusiaster >> Veteranbilar >> Content

Hur Hacka en VW Bug

Hacka en VW Bug är en konst i sig. Många entusiaster älskar deras Love Bug så mycket, de vill ge det en distinkt personlighet. Så de hacka ram, lägga till en ny upphängning, förlänga kroppen och skapa något helt original. Det liknar hugga en cykel. Resultatet: en bil som, utan tvekan, har ingen annan. Saker du behöver
Metal såg
Grinder
Svetsare
Svetshjälm
Handskar
Visa fler instruktioner
1

Först föreställa vad du vill skapa. Börja med en idé och sedan skissa det på papper. Det hjälper till att få alla dina idéer ner innan du börjar skära. En hel del av hackning sker på papper, och det måste - för när det kommer till själva bilen, kan du bara klippa en gång
2

att hugga de främre uppblossning av Bug, bort. huven först, genom att ta bort huven skruvar och armar.
3

Jack bilen upp på en stadig lyft utformad för att hålla en bil. Om du har en hydraulisk, använda det, annars använder ett standardsystem bil lyft.
4

Ta bort däck och bromsar och hålla dem organiserade i en plastbehållare.
5

Spåra ditt klipp med en tjock magisk markör längs hjulet flare. Använd de nya facklor som vägledning. Placera dem upp till de gamla facklor och spåra konturerna. Klipp precis framför hjulet nödraketer "brunnar, ungefär två inches bort från det avsnitt som börjar kurvan. Använd en metall såg att denna nedskärning, och arbeta långsamt och jämnt genom metallen.
6

Slipa ner kanterna på den kapade med en metall grinder och sliprondell pad. Skapa en jämn linje som är så geometriskt som möjligt.
7

Montera dina nya bloss på VW. Detta kräver en svetsare. Först klämma de nya bloss till den gamla plåt med kanterna inriktade så jämnt som möjligt. Sedan svetsa nya facklor till den gamla kroppen med hjälp av filler barer. Börja i mitten och göra snabba häftsvetsar här, sedan på vardera sidan. Sedan avsluta svetsen genom att gå rakt över sömmen med svetsaren och filler bar.
8

Slipa ut svetsen med en slipskiva och vinkelslip. Sedan prime och måla din täckfärg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/vintage-cars/93639.html

Previous:
Next:

Veteranbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.