Svenska Bil >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Militära Humvee Specifikationer

High-mobilitet Multi-purpose hjulfordon - mer känd som Humvee - är en lätt taktisk transport fordon konstruerat för att flytta trupper över slagfältet och ge stöd till specialiserade vapen. Sexton varianter av den ursprungliga Humvee existerar nu, men varje specialist militär modell görs fortfarande med en viss standard specs som fordonets storlek och kraften i motorn. Fysiska mått

Även Humvees variera något beroende på deras modell, kommer en standard HMMWV har en standard uppsättning mätningar. Längden på en militär Humvee är 15 meter och bredden är alltid 7.08 meter - höjden av fordonet är standardiserad på 6 meter, men det kan faktiskt dra till en mindre 4-1/2 fot för att undvika att bli ett självklart mål på slagfältet. Vikten av en militär Humvee är £ 5200, utan last.
Motor och interiör

En Humvee prestanda är också standardiserad över fordonet variationer. Under huven på en Humvee är en V8 6,2-liters slagvolym motor som är diesel-bränsle sprutas in och har kompressionständning. Den övergripande hästkrafter av fordonet är 150 vid 3.600 rpm och har en hydraulisk fyra-skivbromssystemet. Ytterligare specifikationer av interiören inkluderar en tre-växlad automatlåda, en tvåväxlad låsning och kedjedriven överföring fallet och 24-volts negativ jord elsystem.
Material och design

Humvees är oftast byggda på en stålram som ger stabilitet och styrka. Exteriören är sedan täckt i aluminiumpaneler, som tillåter fordonet att röra sig snabbt och förhindra materialkorrosion. Utformningen av Humveen är också standard över de olika modellerna. Alla HMMWV fordon görs för att klara en 16-tums lucka under bilens golv. Den övergripande utformningen av Humvee är att krama vägen - en låg och bred modell innebär att det är oerhört svårt att vända över
andra specifikationer

Övriga specifikationer. för en militär Humvee inkludera kostnaderna, som uppskattas till $ 50.000, som i februari 2011. Bränslet kapacitet fordonet är 25 liter, vilket innebär den militära Humvee har en räckvidd på ungefär 350 miles från landsvägskörning. En av de tekniska specifikationer av HMMWV innefattar ett centralt system däckpumpningssystem som justerar däcktrycket inifrån fordonet. Den militära Humvee har dubbla A-armar oberoende fjädring fram och bak och ett vridmoment-fördubbling AM General utformad växelnav.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/muscle-cars/93455.html

Previous:
Next:

Muscle Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.