Svenska Bil >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Hur man ska täcka en Exhaust Crossover en inloppsport

American V8-motorer som är utrustade med förgasare har ett avgassystem crossover passage i insugningsröret, ansluten till en avgasport i varje cylinderhuvud. Syftet med detta avsnitt är att ge värme till förgasaren för att förhindra isbildning och säkerställa jämn gång vid kall väderlek. Racers, tillsammans med muskel bilägare som bor i varma klimat, ofta blockera crossover passage för att förbättra prestandan genom att tillhandahålla en kylare, laddning tätare intag. Saker du behöver Kundservice manual för din bil
Grundläggande mekaniker verktygssats
Packning skrapa packning
Intag in med crossover blockeringsplattor
Packning tätningsmassa
Visa fler instruktioner
1

bort insugningsröret från din motor, enligt instruktionerna i servicemanualen.
2

Ta bort de gamla intag packningar. Skrapa monteringsytorna med packningen skrapan, var noga med att inte låta något skräp att falla in i motorn. Se till att all packning rest bort, lämnar en plan tätningsyta på båda huvudena och grenröret.
3

Stryk packningen till packningar, följa anvisningarna på behållaren. Placera packningarna på huvudena, rikta in packningarna med insugsportarna. Se till att metall blockeringsplattor kvar på packningarna, eftersom de är utformade för att vara lätt att avlägsna.
4

Byt insugningsröret, återigen följa anvisningarna i servicemanualen.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/muscle-cars/93109.html

Previous:
Next:

Muscle Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.