Svenska Bil >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Hur du installerar Mustang styrarmar

styrarm uppgraderingar installeras på bilar främst för racing ändamål. Styrarmarna på en Mustang ge bilen mer grepp vid lanseringen av startlinjen. Med kunskap om en Mustang bakre set-up, kan installera kontroll vapen görs av fordonets ägare. Styrarm monteringssatser kan köpas i specialbutiker auto eller är tillgängliga på nätet. Saker du behöver
Ratchet extender
Ratchet (tillval) katalog Hylsnyckelsats
Socket
rörtång
Gummiklubba
Metal mallet
Jack står
Golv jack
Liten skruvmejsel
skiftnyckeln
1/4-tums hex /insexnyckel
Silikonfett
Visa fler instruktioner
1

Ansök silikonfett till både insidan och utsidan av bussningarna. Montera kulan bussningen genom att placera den på ärmarna sedan på ena sidan av nedre länkarm bussning
2

Placera den andra undre länkarm bussning på andra sidan av bollen bussningen. Genomföringen kan inte tryckas i jämnhöjd med de nedre armarna kontroller på grund av den instängda luften mellan bussningen och hylsan.
3

Släpp luften instängd i bussningarna. Placera en liten skruvmejsel mellan hylsan och varje bussning, ca 2 inches ner, och bända upp den. Air börjar fly. Skjut bussningarna tills de är i linje. Upprepa detta på båda sidor av bussningarna.
4

Upprepa ovanstående steg för den andra kontrollgruppen.
5

Lägg klotsar av framhjulen för att förhindra bilen rullar. Lossa muttrarna från hjulet dubbar med en rörtång. Höj fordonets bakre del med en domkraft. Placera domkraften under fordonet för att säkra den. Ta bort muttrarna och hjul från fordonet.
6

Ta det låsningsfria bromssystemet kabel från aktiemarknaden lägre länkarm hållaren.
7

Tryck strut ned och genom hålet i bottenplattan. Låt inte staget komma tillbaka och träffa fender. För att förhindra att detta händer, komprimera staget tills stången är nedanför fjäderben.
8

Ta bort den bakre krängningshämmare med en 1/2-tums hylsa och kör. Ta bort de två stötar från fordon genom att lyfta ena sidan av axeln med en domkraft. Sakta sänka axeln.
9

Lossa fjädern från axeln. Du kan använda en pallbock att stödja axeln för att ge mer utrymme att arbeta på de nedre länkarmarna.
10

Ta bort lager undre länkarmar. Tryck ut bulten när muttern avlägsnas med en Allen /insexnyckel. Använd en gummi eller metall hammare för att hjälpa den nedre länkarm komma upp.
11

Applicera fett på vardera sidan av lådan som den nedre styrarmen går in. Detta kommer att göra installationen av den nya styrarmen lättare.
12

Installera den nya styrarmen, börjar med den främre sidan. Linje hålet av styrarmen med hålet av lådan så nära som möjligt. Använd en liten skruvmejsel och en Allen /insexnyckel för att rada upp ytterligare. En ytterligare person är användbart för detta steg att flytta axeln runt för att installera den bakre delen av kontrollgruppen.
13

Montera skruv och mutter för att fästa kontrollgruppen. Dra åt skruven för att dra åt den helt. Sätt tillbaka fjädrarna och återanvända de gamla kuddar. Fjädrarna kommer att vara löst för nu.
14

tillbaka de två chocker, säkra dem på axeln med bultarna. Använd domkraft för att lyfta axeln.
15

Upprepa stegen ovan för att ta bort och installera den nya kontrollen armen på andra sidan.
16

Installera krängningshämmaren på insidan på kontrollgrupperna. Återanvänd nödbromsen kabeln och ABS hållare på den nya länkarmen. Fliken på guiden måste böjas så att den sitter tätt mot kontrollgrupperna.
17

Montera hjulen på fordonet. Löst placera muttrarna på hjulbultarna. Höj fordonet med domkraft, bort pallbockar sedan sänka bilen till marken. Dra åt muttrarna på hjulet dubbar med rörtång.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/muscle-cars/93247.html

Previous:
Next:

Muscle Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.