Svenska Bil >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Hur man tar bort Spoiler Från en Mustang GT

Mustang GT är nästan alltid utrustad med en bakre spoiler, såvida det inte är en cabriolet modell. Andra Mustang modeller kan eller inte kan utrustas med en bakre spoiler. Många ägare tar bort spoilern från sin Mustang att effektivisera utseendet på fordonet. Om du vill ta bort spoilern från din Mustang GT, kan du göra det på mindre än 20 minuter, med vanliga verktyg som du förmodligen redan har i ditt garage. Saker du behöver
Metric Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Öppna bagageluckan för att ge enkel tillgång till spoilern. Detta kan göras med hjälp av din Mustang nyckel eller med fjärrkontrollen trunk release som finns inuti bilen. Ta bort trim bitar eller plast pluggar på insidan av bagageluckan
2

. Detta gör att du kan komma åt skruvarna som håller spoilern på bagageluckan.
3

Leta bultarna som håller din spoiler på bakluckan. Factory Mustang GT spoilers hålls vanligtvis på med fyra bultar. Om din bil är utrustad med en eftermarknad spoiler, kan bulten inställning vara annorlunda.
4

Avlägsna skruvarna från spoiler med en metrisk socket. Det är bra att ta bort skruvarna på vänster och höger sida först, och de mittersta bultarna sist. Detta gör att du kan hålla fast spoilern som du lossa bultarna, och undvika att skada din Mustang färg eller bakrutan.
5

bort spoilern från toppen av din Mustang bagageluckan. Du kanske vill ha en vän hjälpa dig med detta, för att hålla spoiler från att halka och skada din färg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/muscle-cars/92963.html

Previous:
Next:

Muscle Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.