Svenska Bil >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hur man gör en lutande front för en Street Rod

Front tilt kåpor är oftast bara ses vid bilen visar. Hela fronten på bilen - fendrar, grill, strålkastare och allt det andra - lutar framåt så att grillen är parallell med marken framför bilen och motorhuven på bilen pekar rakt upp. Detta utsätter motorn helt. Det är ett mycket praktiskt arrangemang för att arbeta på motor och gör saker som att byta tändstift mycket enklare. Det är främst ses i hot rods och modifierade bilar. Det är definitivt inte standard, och det bara existerar för att någon modifierad bilen. Saker du behöver
standard bil verktyg
Svetsutrustning filer
hand och raspar
Visa fler instruktioner
1

Köp en modifiering kit och en ny huva - faktiskt kallas en främre kroppen eftersom den innehåller fendrar. Varje bil är annorlunda och du kan få gångjärn, stag och bultar som alla är rätt storlek i en konverteringssats. Hela framsidan av kroppen måste ersättas, och de flesta customizers passa på att modifiera huven. Ändringar kan innehålla luft skopor, strömlinjeformade stänkskärmar och cutaways för överdimensionerade förgasare. I många fall den nya främre kroppen är gjord av glasfiber, eftersom glasfiber inte rostar.
2

Töm kylaren och andra vätskor. Avlägsna huv och skärmar, tillsammans med gångjärnen och fjädrar. Bolt "fisk mun" barer och gummit stannar på plats. Bult eller svetsa gångjärnen på plats och se till att de rör sig fritt. Konverteringssatsen har detaljerna om var varje del går.
3

Fäst ett stycke framför kroppen till gångjärnen och se till att den öppnas och stängs fritt innan du sätter fast dragstängerna och hydrauliska lyftare. Du kanske måste lägga längre trådar på strålkastarna om de är kopplade till den rörliga främre kroppen. Om de är knutna till ramarna, är detta inte nödvändigt.
4

Fäst stötar, lyftare eller hydraulik som håller den främre kroppen på plats och flytta den. Du bör ha en person på varje sida av bilen den första gången du använder hydrauliken. När du är säker på att det kommer att fungera korrekt, installera hydraulpumpen inne i bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/hot-rods/92629.html

Previous:
Next:

Hot Rods

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.