Svenska Bil >> bilentusiaster >> exotiska bilar >> Content

Den bästa amerikanska Supercars

Normalt när en bil entusiast tycker om den stora "superbilar," han tycker om Laborghini, Ferarri eller McLaren. Han har visioner om något främmande och exotiskt, med tjusningen av flammande ner tyska autobahn. Även om detta aldrig kan vara osann, har USA kommit med några superbilar egna. Dessa bilar är dyra, sällsynta och har det yttersta i hög prestanda. Dodge Viper

ha varit i produktion sedan 1992, förblir den amerikanska Dodge Viper är en av de fanbärare när det kommer till hälften-prisvärda superbilar. Nu i sin fjärde generation med ZB linje, ståtar Viper en rad prestanda statistik, däribland en V10-motor, förmågan att gå från 0-60 på 3,5 sekunder, och en toppfart på 202 mph.

Saleen S7

Saleen S7 är en sann amerikansk superbil. Detta oberoende modellen var i produktion 2000-04. Twin Turbo-modellen har en 7-liters turboladdad V8-motor, förmågan att gå från 0-60 på 2,8 sekunder, och en toppfart på 248 mph.
Panoz Esperante

p Det kanske har en distinkt spansk klingande namn, men Esperante tillverkas av det amerikanska företaget, Panoz. Denna sportbil har en outsourcad motor, Ford V8, och har föredömligt i flera spår raser, däribland 2006 års Le Mans. Även om dess egenskaper varierar något från modell, har basmodellen förmågan att gå från 0-60 på 4,2 sekunder, och uppnår en toppfart på 182 mph. Addera Ford GT

Utvecklad av Ford och såldes 2003 till 06, var Ford GT de amerikanska tillverkarna försöker sätta sin prägel på en riktig amerikansk exotisk. Resultatet blev en bil som har vördad av entusiaster och casual fans både. Ford GT byggdes med en modulär V8 kraftverk motor, och har förmågan att rev 0-60 mph på 3,3 sekunder. Toppfarten är 205 km /h, även om detta delvis beror på elektroniska gränser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/exotic-cars/92467.html

Previous:
Next:

exotiska bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.