Svenska Bil >> bilentusiaster >> exotiska bilar >> Content

Hur man installerar ett Spoiler

Lägga till en spoiler till din bil är ett relativt enkelt sätt att anpassa den. Om du har grundläggande mekaniska kunskaper, kan du installera det själv. Det finns många mönster och former till spoilers. Var noga med att få en som passar bakluckan på bilen. Saker du behöver
Spoiler
Märkpenna
mutterdragare
Skyddsglasögon
Borr och bits
Shop vakuum
Small sander
Bättringsfärg

Visa mer instruktioner
1

mäta längden och bredden på bagageluckan. Ta hänsyn till stag struktur på undersidan av locket för att hjälpa dig att avgöra var du ska installera spoiler.
2

Köp spoilern. Var noga med att få en gjord för din bil. Ta dina mått med dig för att se spoilern faktiskt passar där du vill installera det.
3

Sätt fästena spoiler vinge tillsammans. Dra försiktigt åt alla bultarna som håller spoilern till konsolerna.
4

Markera hålen på utsidan av stammen där du tänker installera spoiler. Kontrollera att du har spoilern pekar i rätt riktning.
5

Borra hål genom det övre plåt av bålen och metall undersidan. Börja med ett mindre hål än nödvändigt. Progressiv borra större hål tills du har en tillräckligt stor hål för bultarna att passera igenom. Dammsug rester från stammen när du är klar med detta steg.
6

Jämna insidan av hålen med ett handverktyg utrustad med en liten slipmaskin. Måla insidan av hålen med bättringsfärg för att hålla rostbildning.
7

Fäst spoiler till bakluckan med hjälp av en vän. Var noga med att sätta brickor på plats innan du dra åt bultarna. Spoilern bör inte vara lös. Se till att alla skruvar har samma press på dem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/exotic-cars/92429.html

Previous:
Next:

exotiska bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.