Svenska Bil >> bilentusiaster >> exotiska bilar >> Content

Hur man råd med en Lamborghini

Inköp av fordon är ganska dyra för de flesta köpare, men möjligheten att ge en Lamborghini är begränsad till ett fåtal utvalda. Varje Lamborghini skapas i en liten stad i Italien och har en meny med funktioner som enkelt skjuter den till extrem-finansiella proportioner. Du har råd med en Lamborghini om du räknar med dess höga pris och vidta flera åtgärder för att frigöra pengar. Instruktioner
1

Utnyttja finansiella avtal genom en Lamborghini-återförsäljare för att ge din nya bil. Finansiering genom ett återförsäljaravtal tillåter dig att göra månatliga betalningar till Lamborghini under flera år.
2

Spara pengar och få en ny Lamborghini för ett par år genom att skriva in ett hyresavtal. Du kanske kan ge en helt ny Lamborghini under minst tre år, till en lägre månadskostnad än att finansiera din bil. Du bör också leta efter leasingavtal som tillåter dig att köpa bilen i slutet av ditt kontrakt.
3

Rensa ut utrymme för din nya Lamborghini genom att sälja andra bilar i din personliga samling. Du kan sälja klassiska bilar och lastbilar att tjäna pengar som kan gå till att betala av din Lamborghini.
4

minska din månatliga betalningar till Lamborghini genom att placera en stor summa pengar som en delbetalning. Du bör försöka att få så mycket pengar som möjligt redo för en handpenning för att sänka ränte-bördan över lånets löptid.
5

Övervaka din kreditvärdighet innan du köper en Lamborghini. Klistermärke priset på en ny Lamborghini kan förvärra snabbt på grund av höga priser i samband med dålig kredit poäng.
6

Lägg på tillbehör och planer service i ditt finansieringsavtal för att ge en fullastad Lamborghini från dag ett. Din månatliga betalningar kan hamna något högre på grund av dessa tillägg. Men, kanske du märker nyttan av denna högre betalning när du inte behöver betala kontant för oljebyten och underhåll.
7

Skjut din första delbetalning för en ballong utbetalning i slutet av finansieringen. Du kan spara tusentals dollar på kort sikt med en back-loaded avtal som förutser högre löner i framtiden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/exotic-cars/92424.html

Previous:
Next:

exotiska bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.