Svenska Bil >> bilentusiaster >> exotiska bilar >> Content

Hur du köper en Rolls-Royce

En långvarig symbol för position och adel, har Rolls-Royce varit en rik favorit av de rika och berömda ända sedan den först tillverkades via handen-montering i England år 1904. Förlora finansiella marken av 1990-talet, sålde Rolls-Royce så småningom ut till BMW med den stora ogillande av lojala kunder. Ändå står Rolls-Royce som en påkostad statussymbol globalt. Köp en Rolls-Royce och njuta av det bästa i bilen lyx och förfining. Instruktioner
1

Vet att varje Rolls-Royce är inte bara handbyggda men också handen klar, och genom Bespoke programmet, är varje bil anpassas för att möta individuella krav och tillfredsställelse, inklusive personliga egenskaper, såsom dina initialer ingraverade i 24-karats fasta funktioner guld interiör
2

Hitta Rolls-Royce återförsäljare endast i vissa amerikanska städer och stater, såsom Bellevue, WA,. Houston, TX, New York, NY; Scottsdale, AZ och andra platser där de lokala ekonomierna är produktiva och starkare.
3

Besök "Roll-Royce" hemsida (se Resurser) för att hitta återförsäljare och resor till en av platserna närmast dig att köpa en Rolls-Royce nya. Ta emot en god service och kunglig behandling medan du gör dina inköpsbeslut.
4

Kolla bilhandlare nätet för att köpa en Rolls-Royce nya eller begagnade, såsom "autobytel.com." Jämför priser och funktioner och få kundrecensioner samt fordon rapporter historia för begagnade bilar. Hitta använt Rolls-Royces också på webbplatser bilauktion, såsom "autobuyguide.com." Spara massor av pengar på en begagnad bil och ta reda på viktig information innan du bestämmer dig för att köpa en Rolls-Royce.
5

Granska "autotrader.com" för att köpa en Rolls-Royce från en individ eller från en oberoende specialitet och import bilhandlare. Hitta äldre Rolls-Royces som presenterar en 6.8L V8 8cyl bensinmotor tillsammans med makt fönster /lås, tonade rutor, kryssnings-och tilt-kontroll, A /C, anpassade deluxe skinnklädsel och speglar för under $ 20.000 med körsträcka enligt 100000. Njut av andra installerade funktioner, såsom krockkuddar, lädersäten och en bakruta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/exotic-cars/92425.html

Previous:
Next:

exotiska bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.