Svenska Bil >> bilentusiaster >> exotiska bilar >> Content

Hur man kör en Lamborghini

Förare som har varit bakom ratten på en Lamborghini kommer sannolikt notera skillnaden i prestanda med andra sportbilar. Den typiska Lamborghini har ett 12-ventiler och en manuell växellåda som kräver en fin touch till maximera makten. Du kan köra en Lamborghini genom att förstå de intrikata fungerar dessa dyra fordon. Instruktioner
1

Lär krångligheter olika Lamborghini förare och passagerare-sidodörrar. Vissa modeller har en traditionell dörr som svänger utåt medan nyare modeller använder dörrar som svänger uppåt på en pivot.
2

Hitta en testbana i din region som gör att du kan få din Lamborghini upp farten, utan juridiska frågor. Många banor har open-track möjligheter under den professionella kretsen är lågsäsong, så lokala förare att testa sina fordon.
3

Prova paddla-shift växellåda som du kör en ny Lamborghini att pressa varje uns av kraft ur motorn. Detta halvautomatisk växellåda låter en förare att kräva en förändring i växlar från motorn, med fordonet svarar genom ett system av sensorer. En resa runt kvarteret kan hjälpa dig testa paddla skift adekvat.
4

Kontrollera varje spegel och fönster från förarsätet på en Lamborghini för att acklimatisera sig till bilens unika kropp stil. Lamborghini ingenjörer hålla sina fordon låg på marken för bättre aerodynamik. Fönstret vinklar är grundare än konkurrerande sportbilar, förebygga vindskjuvning.
5

Håll ett öga på skarpa svängar, och undvik att trycka alltför hårt på ratten när du kör. Lamborghinis erbjuder inte de antisladdsystem som finns i billigare konsument fordon.
6

Begränsa antalet passagerare, resväskor och andra objekt i din Lamborghini för att få bästa prestanda. Du kan använda baksätet som ett förvaringsutrymme för lätta objekt, öka din bränsleeffektivitet och minskar belastningen på din motor.
7

Ta en erfaren Lamborghini förare tillsammans med dig när du kör dessa fordon. Någon som har varit bakom ratten på en Lamborghini kan ge dig insikt i dolda funktioner och sätt att öka prestandan på din första enhet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/exotic-cars/92420.html

Previous:
Next:

exotiska bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.