Svenska Bil >> bilentusiaster >> Collectible Cars >> Content

Hur man använder en Pad Scotch Brite på fötterna

Ta hand om dina fötter innebär att hålla dem rena, exfolierad och fri från svamp. Använda slipande föremål såsom pimpsten stenar, blad verktyg pedikyr och skursvampar ger dig möjlighet att hålla huden på fötterna fräscha och smidig. Med hjälp av en skur pad, såsom en Scotch Brite eller något annat märke, är en terapeutisk och välgörande uppgift som kommer att lämna dina fötter känsla bortskämda och väl underhållen. Saker du behöver
disktrasa
Skursvamp
exfolierande scrub (tillval) katalog 1 oz. kokosolja
20 droppar eterisk pepparmyntsolja
Visa fler instruktioner
1

Blöt tvättlapp under rinnande varmt kran.
2

skrubba meter ner med våt trasa för att avlägsna skräp från huden.
3

Gnid skurkudde i cirkulära rörelser, fast, mot ytan av huden. Gör detta på fotsulorna. Om dina fötter är redan våt, behöver du inte att fukta dynan, men fukta den och lägga din favorit exfolierande scrub ger det en kraftig knuff i skrubba fotsulorna
4

. Gnid skurkudde runt bottnarna i hälarna, och upp på anklarna om du har torr hud där.
5

Blanda pepparmyntsolja i flaskan med kokosolja och skaka den kraftigt. Applicera en dime-stora mängd olja till din hand och använda den lilla mängd att slipa båda fötterna snabbt.
6

Skrubba sulor, klackar och vrister för dina fötter en andra gång. Den grova texturen av materialet exfolierar det översta lagret av huden, vilket sliter förhårdnader och mjukgör dina fötter.
7

Skrubba fötterna rena med våt disktrasa. Detta tar bort alla lösa hud partiklar att flaga bort under användning av skursvamp. Gnid dina fötter en andra gång med den infunderas pepparmynta kokosolja. Detta ger dina fötter med en lugnande känsla efter skur.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/collectible-cars/91237.html

Previous:
Next:

Collectible Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.