Svenska Bil >> bilentusiaster >> Collectible Cars >> Content

Hur skapar jag en Car Collection?

Samla bilar är en dyr hobby, men en potentiellt givande. För att bygga upp en samling, behöver du mer än bara pengar för att betala för fordonen. Du kommer också att betala för att underhålla, lagra och transportera dem. Instruktioner
1

Bestäm vilken typ av bilar du kommer att samla in och bli kunnig om dem. Du kan läsa om bilar i en mängd olika sätt, inklusive att gå fordonsindustrin entusiasten grupper med anknytning till fordon i ditt intresse, köpa och läsa böcker och tidskrifter om vilka typer av fordon som du vill samla in och prata med andra samlare om fordon vid evenemang som klassiska bilen visar eller konventioner samlare.

Du ska vara bättre att bli en expert på vissa typer av bilar, eftersom du kommer att kunna upptäcka bättre erbjudanden, och vet vilka bilar att söka och som att ignorera . Du kan samla efter märke, ålder eller specifika detaljer, såsom lyxiga konvertibler eller lastbilar racing.
2

forskning innan du köper. Även om du är en expert på ett område, är det viktigt att veta värdet av de varor du köper i din samling.
P Det finns en mängd olika webbplatser som tillhandahåller fordon värden, inklusive Kelley Blue Book, Edumunds, NADA och Collector Car Market Review. Skriva bilens information i flera av dessa platser och jämföra beräkningar du får bör ge dig en bra bas värde för fordonet. Du kan också få ett ungefärligt värde genom att jämföra bilen till andra liknande fordon på marknaden.

Till exempel, om du vill köpa en 1969 Mustang och hitta en prissatt för $ 10.000, sedan gå online och jämföra shop och se vad liknande Mustangs säljer för.

Forskar hjälper dig att veta vad man ska förvänta sig av en bil du funderar att köpa, och eventuella förändringar som kan behöva göras. Sedan leta efter ovanliga eller unika exemplar. Addera 3

reda på vad de lokala lagarna säger om att lagra dina bilar. Beroende på var du bor, kan du ha möjlighet att lagra bilar utan att registrera dem, men en hel del städer kräver att alla fordon inom stadens gränser skall registreras och märkas.
4

Hitta en plats att lagra din bilar, företrädesvis i en säker plats där de kommer att skyddas från väder och vind.
5

Transport klassiska eller äldre bilar utan att behöva köra dem, speciellt om du väljer att ta dem långa sträckor för att tävla i bilen visar . En lastbil och en bil dumprar trailer kommer att spara pengar på lång sikt över betalar för bogsering.
6

Behåll din samling. Prata med en lokal mekaniker om att arbeta fram en affär. Om du har ett stort antal fordon du kommer säkert att innebära för honom, kan han vara villig att diskutera en rabatt.
7

Gå bil klubbar och grupper som är specialiserade på objekt som liknar dem i din samling . Du kanske också kunna handla bilar med andra samlare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/collectible-cars/91249.html

Previous:
Next:

Collectible Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.