Svenska Bil >> bilentusiaster >> Collectible Cars >> Content

Återställa Emalj Emblem

Gamla emalj märken eller huvprydnadar utsätts för väder och vind under många år. Under tiden kan dessa märken börjar blekna, förlora den ursprungliga färgen och glans. För att återställa en emalj emblem, kan du ta den till en professionell auto body restaurering shop. Eller du kan göra det själv med hjälp av några artiklar. Restaureringen är enkel, okomplicerad och kan göras på cirka 30 minuter senare. Saker du behöver
Gummihandskar
Aceton
Stålull
färgat nagellack
Craft borste
genomskinligt nagellack
Visa fler instruktioner

1

Ta på gummihandskar.
2

Häll aceton direkt på emalj emblem och låt den dra in i fem till tio minuter. Detta kommer att bryta upp smuts och sot, samt fungera som ett färgborttagningsmedel.
3

Skrubba emalj emblem med stålull, om nödvändigt, för att komma ner till plåten. Låt aceton avdunsta när brickan är ren och fri från gammal färg.
4

Skaka upp en flaska nagellack som matchar den ursprungliga färgen på emaljen emblem, sedan doppa locket penseln i färgat nagellack och badda det på emaljen emblem.
5

Använd en liten farkost borste för att sprida färgat nagellack över emaljen märke noggrant. Låt färgat nagellack att torka mellan 10 och 15 minuter.
6

Applicera två lager genomskinligt nagellack med en ren, oanvänd hantverk borste för att skydda lacken och gör emaljen emblem ser originalet. Vänta 10 till 15 minuter mellan varje lager genomskinligt nagellack.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/collectible-cars/91222.html

Previous:
Next:

Collectible Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.