Svenska Bil >> bilentusiaster >> Collectible Cars >> Content

Så här ansöker Zaino Polish

Zaino är ett företag som specialiserat är bilvårdsprodukter. Inom produktlinjen de erbjuder bil puts, applikatorer, interiör rengöringsmedel och även produkter som tar bort fina repor från utomhusfärg. Om du samlar bilar och kommer att visa dem eller om du bara vill att din bil att ge bort en exceptionell glans, kommer Zaino bilpolish hjälpa glans lack i utställningslokalen eller på vägen. Om du är intresserad av att använda flera av sina produkter, köpa en combo paket för att spara på den totala kostnaden per flaska. Saker du behöver
Slang
Trycksatt munstycke eller spruta
handdukar Bil, trasor, eller applikatorer
såpa svamp
diskmedel
vattenhink
Bil handdukar
Z-18 Clay Bar
Z-PC Fusion
Orbital buffert
Polersvamp
Z-6 Enhancer
Zaino appliceringssvamp
Zaino polska
Visa fler instruktioner

1

Blöt bilen med din trycksatt slang eller munstycke. Innan ny ytbehandling kan tillämpas, skall den gamla vax eller polish helt avskalade.
2

Applicera flytande diskmedel till bilen med en tvål svamp och vatten hink. Zaino rekommenderar att du använder Dawn Ultra flytande tvättmedel. Om du använder ett annat märke, kolla ingredienserna för att se till att de är likartade eller kontakta Zaino kundtjänst på 1-888-999-9870 för att avgöra om det märke du vill använda kommer väl beröva föregående lager vax.

Billiga 3

Skölj bilen noggrant. För att produkten ska fungera måste alla diskmedel tas bort helt. Fortsätt att skölja med ditt trycksatt slang och munstycke tills det inte längre finns tvål kör av bilen.
4

Torka hela ytan av bilen där polish kommer att placeras med bil handdukar.

5

Kontrollera färgen ytor för tuffa områden. Dessa områden måste jämnas med en Zaino Z-18 lera bar. Helt enkelt fukta basen av bar med vatten och torka över den yta som inte är slät eller fortfarande innehåller rester. Skölj med vatten och torka med bil handdukar tills ytan är ren.
6

inspektera bilen för suddiga eller dimmigt områden i färgen. Till exempel, om det regnade på bilen och sedan därefter satt ute i solen, kan du få suddiga områden eller fläckar vatten på din bil. Dessa kan tas bort med en produkt som heter Z-PC Fusion. Placera en liten mängd av produkten på plats och sedan polera ut med en omloppstid buffert och en polering pad. Buff i några sekunder åt gången tills fläcken är helt borttagen.
7

Välj rätt Zaino polska produkt för din bil. Z-2 PRO Show Car Polish rekommenderas för färg med en klarlack finish. Detta är för de flesta moderna bilar. Z-3 Show Car Polish rekommenderas för färg utan klarlack. Veteranbilar och bilar som får särskild eftermarknaden färg får inte ha en klarlack. Slutligen är Z-5 PRO Show Car Polish liknande Z-2 produkt, men det hjälper dölja virvlar och små repor för mörka bilar.
8

Spray Z-6 Enhancer på din Zaino Polska Applicator.
9

Lägg en liten mängd polish till applikatorn och applicera på fordonet. Zaino rekommenderar upp och ner slag för vertikala ytor. Horisontella streck bör användas för horisontella ytor.
10

Vänta på polska att binda till fordonet. Det tar minst 15 minuter för polska att ställa. Du kommer att märka en lätt pudrig yta uppstår. I låg temperatur eller hög luftfuktighet, kan det ta uppemot 3 timmar för den polska torka och hålla sig till fordonet. För att testa om det görs, kommer helt enkelt svepa med fingret över en liten del av ytan och pudrig yta lossnar.
11

Avlägsna finkornig polish över ytan av hela bilen med ren bil handduk tills klarlack nedan syns.
12

Spray med Z-6 Gloss Enhancer och polera torrt med en annan ren bil trasa. Detta steg är valfritt så du kan hitta den polska jobbet tillfredsställande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/collectible-cars/91213.html

Previous:
Next:

Collectible Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.