Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

VW Bug Målning Rutiner

Volkswagen buggar har blivit en klassisk bil för folk att måla på egen hand, med många olika modeller som går tillbaka till mitten av 20-talet. Måla dessa bilar är inte svårt - inte alls lika mycket omsorg måste användas när man målar dessa äldre modell buggar som behövs vid målning nyare bilar med nyare färg. Dock bör några rutiner följas för att göra jobbet lättare och hjälpa säkerställa framgång. Täck Strålkastare och Baklyktor

strålkastarna och baklyktorna är skyldiga enligt lag att synas och vara en viss ljusstyrka och färg, bör dessa delar av VW Bug vara helt täckt, så att ingen färg hamnar på dem och får i vägen för vad de används till i första hand. Gör detta genom att använda målartejp som inte fastnar på metall eller plast covers på lamporna eller runt ljusen, bifoga denna målartejp till tjockare bitar av papper som kommer att stoppa någon färg som kan komma på det. Detta dokument bör tjockleken på slaktaren papper, så att det är lätt att riva med viss ansträngning, men kommer inte ha några hål som gör att färgen att eventuellt droppa igenom.
Cover Windows och hjul

Ungefär som strålkastarna och baklyktorna måste täckas för att användas senare, alla fönster, vindrutan och hjulen ska tejpas upp och täckas så att ingen färg kan få på dem. Fönstren är viktigast och bör täckas på ett liknande sätt som strålkastare och bakljus: med målartejp eller ett band som inte fastnar på glas eller metall och tjockare papper som inte kommer att riva lätt. Detta dokument bör exakt mätas och kapas för att passa fönstren på VW Bug, så att du kan måla fritt med något som liknar en pistol och inte oroa dig för att få färg på dem. Hjulen bör lindas med bitar av papper för att skydda däck och fälgar från färg.
Målning

När den gamla färgen har avlägsnats på rätt sätt med ett färgborttagningsmedel som inte kommer att skada metallen i VW bugg i sig, är det dags att applicera färgen. Dessa bilar kan målas för hand med billack, skapa ojämna men söta mönster som föreställer bilar Hippies körde på 60-talet. Ju mer effektivt sätt att måla en VW Bug är att använda en färg spruta. Om du vill ha bilen för att få ränder eller flera färger, band av området som du vill ha en annan färg och måla den exponerade delen. När det torkar, täcker nymålade delen och sedan måla resten av Bug den andra färgen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90478.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.