Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

Hur man organiserar ett Cruise Night

Klassiska bilar entusiaster älskar att visa upp sina kärleksfullt restaurerade och bortskämd bilar. Delta och delta i bilen visar är ett sätt att få din resa lite uppmärksamhet. Ett annat roligt sätt är att anordna en kryssning natt, vilket kan vara en liten, informell affär höll på veckobasis eller en stor, improviserad bilutställning /kryssning som inkluderar musik, mat, nöje, och, naturligtvis, massor av klassiska bilar. Hur man organiserar en kryssning natt varierar något, beroende på storleken på din plats och hur mycket tid du har att planera evenemanget. Saker du behöver
Läge
Tillstånd Reklam
(om det behövs) katalog matsäljare (tillval) katalog Cruise rutten
Visa fler instruktioner
1

Välj en dag och tid för din kryssning natten. Vissa städer väljer att ha återkommande kryssning nätter på samma kväll varje vecka. Dessa brukar hållas på samma plats, börjar vid ungefär samma tid och slutar när alla är redo att åka hem. Större kryssning nätter kan hållas på samma lördag varje månad och erbjuder mer än bara en plats att parkera bilen och prata jobb med andra metall huvuden.
2

Hitta en plats att hålla en kryssning kväll. Detta måste förväg ordnad med någon som har befogenhet att okej evenemanget hålls på den plats du har valt. Ibland kan du hitta en plats som inte kommer att debitera dig att ställa upp där, men andra större lokaler såsom tivolin brukar innebära en avgift. Se eHow artikeln "Hitta Platser för en kryssning natt." Addera 3

Bestäm om du kommer att behöva ta ut folk för att visa sin bil och delta i "cruise". Generellt kryssning nätter är gratis, men om du använder en plats som kräver en avgift för dess användning, så du kan behöva passera denna kostnad vidare till de närvarande. Om en avgift krävs, se till att alla vet up front och ordna för någon att samla in avgiften och hålla koll på vem som betalat.
4

Annonsera din kryssning natt i förväg för att låta bilentusiaster vet när och var att samlas. Inkludera på reklambladet vilken tid du börjar, vilka, om några, kommer verksamheten att gå på under kryssningen, vilken typ av mat kommer att finnas tillgängliga antingen på plats eller närliggande restauranger, ett telefonnummer där intresserade kan ställa frågor och eventuella annan relevant information. Bra platser att posta flygblad inkluderar bildelar butiker, klassiska bilhandlare, bil affärer mekaniker och andra bil evenemang klubb.
5

Bjud ideella organisationer att ansluta sig till det roliga genom att inrätta bås för att sälja mat och drycker till de som deltar i kryssningen. Du skulle inte gå till besvär för en liten, återkommande vecka kryssning, men för större månatliga kryssning nätter och speciellt årliga evenemang, den drar en större publik om det finns mat och andra aktiviteter ställde upp för kvällen.
6

Kontrollera med rätt stadens tjänstemän och lokala polisstationen för att se om några särskilda tillstånd behövs för att hålla en kryssning kväll. Du behöver sällan något för informella kryssning nätter, som i allmänhet hålls på parkeringen av en lokal affärsman som gillar bilar. Större händelser, särskilt de där mat och dryck kommer att säljas, ibland kräva vissa tillstånd eller åtminstone anmälan till lokala brottsbekämpande om vad som kommer att äga rum.
7

Gör en karta över det kryssning rutten bilarna kommer att ta vid en viss tidpunkt, eller när de känner för att ta en liten spinn. I mindre städer och för korta sträckor, är detta uppenbarligen inte är nödvändigt, men i större städer där vägen kan vara flera miles lång, är en karta praktiskt, särskilt för någon som kryssade i ut ur stan för att gå med dig.

8

Visa upp på utsatt tid för att göra någon slutlig organisera och titta på bilarna i. pull Tänk om evenemanget hålls utomhus och det regnar, då kryssningen avbryts. Mindre lokaler kan kräva några fancy parkeringsmanövrer att få alla att passa och i dessa fall kan du behöva markera särskilda parkeringsplatser, så att du inte kommer att ha folk tar upp mer utrymme än du har tillgängligt.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100343.html

Previous: No
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.