Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

Lista på bilauktioner i Arizona

Arizona erbjuder en mängd olika stilar bilauktion. Du kan hitta din bil dröm klassisk eller muskel bil vid en av de stora, årliga klassiker auktioner, eller plocka upp ett donerat fordon eller reposessed bil på en av de veckovisa auktioner. Vissa auktioner säljer junker eller renoveringsobjekt bilar, medan andra vänder sin plats till en form av turistattraktion. Barrett-Jackson Auction Company

Barrett-Jackson grundades 1960 och har specialiserat sig på klassiska och samlare bilar. Bolagets första auktionen var en charityfundraiser heter "Fiesta de los Autos Elegante." Bolaget är nu väl etablerad, och driver flera stora "fiestas" per år, även om de inte längre kallas fiestas. Den 2011 januari auktion kommer att hållas på Westworld i Scottsdale, Arizona. Du kan närvara personligen, men också bjuda via Internet, eftersom det är nu direktsänds. Det finns ingen reserv försäljning, så om du är högstbjudande, kommer du att vinna.

Barrett-Jackson Auction Company

7400 E Monte Cristo Ave

Scottsdale, AZ 85260

480-663-6255

Barrett-jackson.com
bra köp auto auktion

bra köp auto auktion i Phoenix driver två händelser. Den veckovisa onsdagsmorgonen auktion säljer både arbetande och icke-arbetande bilar. Den månatliga natten Auktionen den tredje torsdagen i varje månad och säljer mestadels arbetar bilar. Du måste vara 18 för att delta och måste föra en $ 300 kontant deposition och bild-ID för att bjuda. Vissa bilar har inte nycklar, men alla har en titel. En på plats låssmed kan göra nycklar för dig för en extra avgift.

Bra köp auto auktion

2830 W Osborn Rd

Phoenix, AZ 85017

602-523-3339

goodbuyautoauction.com
ICA Auktioner

ICA Auktioner grundades 1989. Detta familjeorienterade bilauktion House Tours dess auktioner, men säljer även från sin hemmabas i Gilbert, Arizona. Utställningslokalen visar 25 klassiska bilar och innehåller ett museum-liknande gamla tiders bensinstation som en familj attraktion. Denna auktion hus specialiserat sig på klassiska och amerikanska muskelbilar.

ICA Auktioner

1265 S. Gilbert Rd.

Gilbert, AZ 85296

800-243 -1957

www.icaauctions.com
Tri-Star auto auktion

Tri-Star Auto Auktion kör auktioner åtminstone en gång, och ibland två gånger , per månad från Phoenix, Arizona. Denna Arizona bilauktion säljer begagnade bilar som donerades till välgörenhet, och även bilar som beslagtagits av polisen beslagtog från rattfyllerister, och liknande fall. Detta är en live auktion och den högsta vinner budgivare. Auktionshuset upprätthåller en kalender på sin hemsida

Tri-Star Auto auktion

6520 W Buckeye Rd

Phoenix AZ 85043

623-780. - 8688

tristarautoauction.com

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100397.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.