Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

Pennsylvania Car Shows

Under hela året, tycker bilentusiaster deltar olika bil visar och interagera med andra som delar deras passion. Shower finns att visa upp nya bilar, antikviteter, klassiker, individ gör och bilar som har anpassat modifierats. Pennsylvania är värd för många bil visar under hela året, vilket ger bil entusiaster möjlighet att se sina favoriter. World of Wheels

World of Wheels Auto Show är en nationell utställning sponsras av Autorama som reser till många platser under hela året. Bil entusiaster uppmuntras att ange sina egna bilar i showen. Deltagarna har möjlighet att vinna ett monetärt pris. Fokus ligger på bilar som har anpassats och bilar som anses antika eller klassiska, men intressanta nyare-modell bilar accepteras också. Som av 2010, är ​​anmälningsavgiften för att dömas $ 50 och anmälningar skall vara 20 dagar före dagen för showen. Den 2011 World of Wheels Show kommer att hållas i Pennsylvania 21-23 Januari.

World of Wheels

David Lawrence Convention Center

1000 Fort Duquesne Blvd.
< p> Pittsburgh, PA 15222

412-565-6000

autorama.com
Northeast Rod och Custom Car Show

Organiserat av Full House Motorsports, är nordöstra Rod och Custom Car Show en årlig show avsedd för bil och motorcykel ägare att visa upp sina åk. Showen har egna bilar, muskelbilar, gatastänger, lastbilar, tuners import, bilar shower och anpassade motorcyklar. Ansökningar om att få en bil presenterade godkänns löpande och accepteras tills den maximala bilen antalet uppnås. Vinnarna i varje kategori får prispengar och ytterligare utmärkelser. Anmälningsavgifterna är tillgängliga på begäran. Den 2011 Northeast Rod och Custom Car Show kommer att hållas 25-27 mars i Greater Philadelphia Expo Center på Oaks.

Full House Motorsports, LLC

PO Box 72

Lansdale, PA 19446

215-896-2923

northeastcustomcarshow.com
Cruisin till Grant Wishes

Den Cruisin till Grant Wishes bilutställning sponsras av Boyds Bear Country, och Truck Convoy För Wishes, och hålls som en fundraiser för Make A Wish Foundation. Vem som helst med en bil de är intresserade av att ingå i tävlingen kan göra det för en inträdesavgift på $ 10 som av 2010. Showen har inga begränsningar eller krav på olika typer av fordon som får föras in i showen. Tre Folkets Choice Awards ges ut, med vinnare som får utmärkelser och priser. Förfriskningar finns att köpa, lotteri och dörr priser delas ut under hela evenemanget. Inkomster från försäljning av förfriskningar och lotterier, liksom inträdesavgifter, kommer att doneras till Make A Wish Foundation. Den 2010 Cruisin till Grant Wishes Show kommer att hållas den 23 oktober.

Cruisin till Grant Wishes

75 Cunningham Road

Gettysburg, PA 17325

866-367-8338

boydsbearcountry.com

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100390.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.