Svenska Bil >> bilentusiaster >> antika bilar >> Content

Om antikt Lastbilar

Antika arbete lastbilar är ett stycke historia, och de berättar historien om amerikansk tillverkning. De var de mekaniska underverk av sin tid, och det faktum att så många av dem är fortfarande upp och kör visar precis hur bra de ursprungliga lastbil beslutsfattare var. Även med de moderna framstegen, överföringar och dagens motorer har fortfarande en bit av den gamla teknik. Och när man betänker att dessa antika arbete lastbilar ursprungligen såldes för hundratals (inte tusentals) dollar, är ökningen i värde en mycket hög andel. Tidsplan

första Mack Truck gjordes år 1900. Genom 1911, var tillverkarna gör 600 per år - en hel del för förmontering-line dagar. Dodge gjorde sin första lastbil 1918, för armén. Det var också ett stort år för Chevrolet: Det var när deras första lastbilen dök upp, och det år då de blev en del av General Motors. Den första Ford lastbil gjordes 1925 och säljs för $ 281. Fargo var den första lastbilen som produceras av Chrysler 1928, men namnet varade bara ett år.
Typer

Flera typer av antika arbete lastbilar är eftertraktade av samlare. Antik Dodge lastbilar är mycket sällsynt och om du har turen att hitta en, kommer det att hämta en vacker slant. Men eftersom bilarna är inte så lätt tillgänglig, inte heller är reservdelar. Ford och Chevrolet lastbilar är mer rikligt. Den 1928 Ford Model A T-Bucket Pickup är en av de mest värdefulla, som är 1941 Dodge Pickup och 1939 Studebaker Coupe Express.
Betydelse

Antika arbete lastbilar är mycket uppskattad De är bland de få samlarvärde antikviteter som inte behöver vara i bra form för att vara värt bra pengar. I själva verket köper en antik arbete lastbil som inte är i god form och återställa det kommer att ge dig en god avkastning på din investering.
Överväganden

Look i den speciella samlare försäkring finns i dig tillstånd. I många fall, om du har speciella antik benämning, kommer du bara att tillåtas att köra till och från utställningar. Också överväga om du ska köpa en antik arbete lastbil som har renoverats eller göra det själv. Det finns många professionella Refurbishers som kommer att göra jobbet så autentiskt som möjligt, även om att hitta den ursprungliga färgen.
Potential

Äga även en antik arbete lastbil gör du en samlare. Det finns en stor chans att du kommer att gå med vinst - bara inte över en natt. Det finns alltid möjlighet att handla upp, vilket är det sätt de flesta samlare fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/antique-cars/98373.html

Previous:
Next:

antika bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.