Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Hur man gör kompakta SUV jämförelse och hitta din bil

I dagens auto världen, massor av konsumenterna gör kompakta SUV jämförelse eftersom de är intresserade av detta segment. På grund av de höga bränslepriserna och folkets kärlek för stadsjeepar, blev det kompakta SUV-segmentet oerhört populärt under de senaste åren. Denna artikel talar om hur du gör din egen kompakt SUV jämförelse och hitta den bästa bilen för dina behov. Instruktioner
1

kompakta SUV-segmentet har massor av fordon från många tillverkare vardera med sin egen definition av vad bilen ska se ut. När du handlar i detta segment, har du så många alternativ att oavsett vad du behöver i en kompakt SUV, kommer du att kunna hitta precis vad du behöver.
2

Starta din kompakta SUV jämförelse genom att hitta rätt motorstorlek. Eftersom de flesta av dessa kompakta crossover har bränsleekonomi i sina sinnen, är den standard motor en 4 cylinder som får bra körsträcka per gallon. Men vissa modeller erbjuder valfria V6 som har mer makt för dem som tenderar att köra i brantare vägar eller behöver snabbare acceleration. Räkna med bränsleekonomin i början av tjugo-talet för ytan gator och höga tjugo s eller låg trettio är för motorväg körning för de flesta 4 cylindriga motorer.
3

annan del av kompakt SUV jämförelse innebär att antalet passagerare. Medan dessa stadsjeepar är mindre än de traditionella med endast 2 rader av säten, vissa tillverkare ökar rummet i sina kompakta stadsjeepar och erbjuda tredje raden extra säten. Typiskt, med de extra sätena, är det bättre att köpa den större motorn med mer hästkrafter. Annars kommer accelerationen att vara inte adekvat nog för bilen.
4

Cargo kapacitet är en annan del som människor i detta segment är sysslar med. Eftersom det är en kompakt SUV, många människor vill veta exakt hur mycket utrymme som finns tillgängligt för dem för deras grejer. Många modeller i detta segment har massor av utrymme jämfört med fyra dörrar sedaner. Med den andra sätesraden fällas, det finns mer utrymme. I allmänhet kommer de flesta modeller som är kantighet utseende har större lastkapacitet och fler saker kommer att passa in med lätthet. Å andra sidan, sportig och elegant kompakta stadsjeepar tenderar att ha bättre bränsleekonomi men mindre lastutrymme.
5

Alla köpare i detta segment tenderar att ha tillförlitlighet och säkerhet som deras prioritering. Många modeller i den kompakta SUV-segmentet har funnits på marknaden i flera år och konsument rapport ger en rättvisande bild av bilens tillförlitlighet. Många myndigheter utföra olika krocktester för att se bilens säkerhetsfunktioner och svar i en krasch. Du kan hitta denna information snabbt och enkelt på www.safercar.gov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79774.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.