Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Hur man beräknar KBB Value

När du köper ett fordon, att veta det verkliga marknadsvärdet är en försäkring mot att betala för mycket, eller det kan varna dig till en hel del. Kelley Blue Book (KBB) erbjuder denna information genom en databas med verkliga marknadsvärden, baserat på fordonets skick och ger dig det beräknade priset på ett fordon genom detaljhandelsföretag, privat part försäljning eller andrahandsvärde. Eftersom KBB är en kostnadsfri tjänst, det finns ingen ursäkt för att inte göra din läxa innan shopping för en ny eller begagnad bil. Instruktioner
1

Gå till Kelley Blue Book hemsida.
2

Klicka "Research" på den övre menyraden.
3 < p> Välj "Ny" eller "Bilar" under "Jämför Nya & Begagnade fordon" avsnittet, baserat på om du är prissättning en nyutgiven fordon eller en äldre bil.
4

välja år, fabrikat, modell och Trim för fordonet i fråga. Börja längst upp på sidan och arbeta dig nedåt, eftersom lägre blir menyer propageras av den föregående menyn val. När du är klar, klicka på "Jämför" och du ska hitta en notering för ditt fordon till höger.
5

Klicka på "Översikt & Priser" för att dra upp det rekommenderat värde för fordonet. Detta är det pris du bör förvänta sig på en bilfirma. Priset som anges är för ett fordon i "Utmärkt" skick, vilket innebär att den är som ny och i utmärkt mekaniskt skick.
6

Klicka på "andrahandsvärde" eller "Private Party Value" för att se dessa priser. Du kommer att se tre priser, motsvarande "Fair", "Good" eller "Excellent" fordonets skick. Gott skick definieras som fri från större defekter med endast mindre skador. Rättvisa villkor kan behöva viss rekonditionering, inklusive färg eller karosseri, men bör stå i rimlig mekaniskt skick.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/80161.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.