Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

1996 Volvo 850 Wagon Specifikationer

I 1996 års Volvo 850 herrgårdsvagn kommer i sex olika stilar: den nivå I, Level II, GLT, Turbo, Platinum Limited Edition och R. De har gemensamma specifikationer samt funktioner som är unika för varje modell. Standard Funktioner

Alla 1996 Volvo 850S har en hjulbas på 105 inches, yttre höjd på 55,7 inches och yttre bredd av 69,3 inches. Samtliga 850 vagnar är utrustade med 80-amp generatorer, 520-amp batterier och har en kapacitet bränsletank på 19,3 liter. De kommer som standard med låsningsfria skivbromsar och förare och passagerare krockkuddar. Modeller har fyra dörrar, framsäten hink, främre krängningshämmare, farthållare, kassett spelare och AM /FM radio, makt och uppvärmda backspeglar, makt dörrlås, elektriska fönsterhissar, bakre defroster, fast intervall främre vindrutetorkare och en teleskopisk tilt ratt.
Level I

nivå I vagnen har en 2.4L motor med 168 hästkrafter och 162 ft-lbs. av vridmoment. En fem-växlad manuell växellåda är standard utrustning, en fyra-växlad automatlåda är tillval. En integrerad bakre barnstol är standard som är en split fällbara baksätet. Fram dubbla zoner luftkonditionering är standard. Uppvärmda framsäten är ett alternativ som är läderklädsel. Den nivå jag väger in på 3,342 pounds och får 29 miles per gallon (mpg) på motorvägen och 20 i staden. Bilen tar premium blyfri bensin.
Level II

Nivå II aktier alla funktioner i den nivå jag men har också fjärr keyless inresa, alu-fälgar , automatisk temperaturkontroll som tillval och minne sits som standard. Addera GLT

GLT delar grunderna i nivå I, men erbjuder aluminiumfälgar och en power glastak , fjärr keyless inresa, automatisk temperaturkontroll och minne sits som standard. Uppvärmda framsäten är ett alternativ.
Turbo

Turbo har en 2,3-liters motor som ger 220 hästkrafter och 221 ft-lbs. av vridmoment. Den har en fyra-växlad automatlåda. Det tar vanlig blyfri bensin och har en rating bränsleekonomi av 26 mpg på landsväg och 19 i staden. Det har överföring elektronisk kontroll och en transmission lock-up momentomvandlare. Lättmetallfälgar och däck prestanda kommer som standard utrustning som gör fjärr keyless inresa, glas takluckan, minne sits och automatisk temperaturkontroll. Passagerarstol elmanövrerad justeringar är en tröst funktion som är en läderratt. Turbo väger in på £ 3387.
Platinum Limited Edition

Med alla funktioner, dimensioner, kraft och bränsleekonomi i Turbo, kommer Platinum Limited Edition också med automatisk nivåreglering, klarlack /metalliclack, uppvärmda framsäten, läderklädsel, CD-spelare, dimljus fram, yttertemperatur display och antisladdsystem.
Wagon R
< p> Den Wagon R har de specifikationer av Platinum Limited Edition, men dess utseende ändras av en spoiler. Interiören har läderklädsel, ratt och dörrpanelen trim.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79947.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.