Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter Assembly bränslepump i en 1991 Honda Accord LX

Bränslepumpen i din bil är den pump som tvingar bränsle från bränsletanken till motorn. Under 1991 Honda Accord LX är bränslepumpen elektronisk istället för mekanisk, vilket innebär att en elmotor pumpar bränslet. Sedan 1991 Accord LX sprutas bränslet behöver bränsle för att med en hög grad av tryck till motorn. Bränslepumpen aggregatet ligger inne i bränsletanken på 1991 Accord LX så bränsletanken behöver avlägsnas före ersätta pumpenheten. Instruktioner
1

Koppla bort batteriet från motorn genom att ta bort kablarna från polerna på batteriet.
2

Töm bränsletanken genom att ta bort avloppet bulten från tanken . Ta bort bränsletanken från fordonet och använda en domkraft för att stödja det så att det inte faller till marken. Se till att alla slangar och kopplingar är urkopplade från bränsletanken.
3

Lossa de sex fästskruvarna som sitter på bränslepumpens konsol och koppla bränsleledningar som är anslutna till bränslet pumpfäste. Lyft den gamla församlingen bränslepumpen ur bränsletanken för att ta bort det. Var försiktig med droppande bränsle från den gamla bränslepumpen montering.
4

Sätt i den nya församlingen bränslepumpen i bränslepumpen tillgång hål som den gamla pumpenhet kom ut. Se till att hålen på den nya pumpen gå över bultarna bekvämt och pumpen inte tvingas inuti.
5

Byt monteringsmuttrarna över bultarna för att fästa den nya monteringen bränslepumpen på plats. Muttrarna ska dras åt till 4 ft lbs. av vridmoment. Återanslut bränsleledningarna och dra åt klämmorna för att fästa dem från att läcka.
6

tillbaka bränsletanken under fordonet och anslut slangar och kopplingar som ursprungligen var anslutna till den. Byt bränsle som tömdes från tanken och anslut batteriet till motorn. Starta motorn för att testa den nyligen ersatt montering bränslepump.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74290.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.